28 August 2008

Little Black Dress

balik dari jumpa dentist igt kan nak p mid valley jumpa Abg ayie..
tp urusan kat klinik lambat sgt..@ketuk
so cancel jumpa abg ayie..n aku terus menonong g KLCC
xg mana pun..g Kinokuniya nak rembat buku..hikss..
so aku rembat 2 buku from little black dress..@sengihnampakgigi
Buku little black dress ni best tau..!!!
sblm ni aku dah beli 2..Alang pun ada beli 1..
kebanyakkan citer buku2x little black dress ni more to love la..
tp love story yg x heavy sgt..kan ada sesetengah love story heavy kan..
so dis one x heavy sgt..& english dlm buku ni pun sng nak paham..@jelir
@senyumkenyitsapa minat cintun2x sesuai la baca..hehehhhe
(actually nak beli malay novel..tp aku xreti pilih..takot beli yg xbest!!@gigil)


aku rembat Accidently Enggaged & Not another bad date
@sakitn aku ter'rembat' bookmark yg comel..
aku ada satu habit tau..kalau beli buku aku mesti beli bookmark!!
cantek tak boomark bee tu???:sunny:

mood::pompom:

5 comments:

  1. erm..dah mmg ur fav dr dlu lg mngumpul bookmarks. n u oso blikn utk i.. erm..simple but cute bookmark..

    ReplyDelete
  2. kak mun..
    sy pn kumpul buku little black dress tue..
    skang dh ade dlm 5 or 6..
    try la bace singletini..best cite ni.
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. weeee...
    besh kan..
    slmat membace..
    sy pon nk g rembat buku lagi..
    rembat2 slagi maseh ade duit!

    ReplyDelete
  4. bagusnyer baca citer cinta hehehe....saya ader satu jer citer cinta....erm patutlah saya tak romantik hahahaha...bagus2 beli byk2 saya pinjam biler nak berubah jadi sweet

    ReplyDelete
  5. @Hanif: hehehe..u pun ada belikan bookmark utk i kan!!!

    @dMasyri:ok2x nnti nak rembat singletini lak!!!

    @Nialurun:yeahhh mari kita rembat merembat

    @putri:cetttt...bila nya nak berubah jadik sweet..ko dah mmg sweet pun!!!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*