23 August 2008

Ayah

:hoooray:
whoooppp cayalah my ayah dah ada blog sekarang!!!
ngeeee...hampir kesemua ahli keluarga ku ada blog!!!:happy2:
pheeewiiit arrrr!!!! ada cerita di sebalik y ayah buat blog!!!
ni semua gara-gara Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Datok arr..
siap ada bengkel utk cikgu2x buat blog..
:computer1:nak xnak ayah kena involved n bukak akaun blog..
sambil di bantu oleh adik ku Masturah..

hehehe..dlm nak xnak tu gigih jugak ayah update blog
plus layout ayah pun cun gak..hiksss...:happy6:
ni pun gara-gara sekolah buat pertandingan blog utk guru2x..
:pompom:really hope ayah menang..hehehhe..sbb aku ada tlg buat beb!!!!
tp design kena ikut citarasa ayah..xkan nak ikut citarasa aku lak kut..
nanti blog ayah jadi girlish plak...hikssss...
so guys..sila-sila ke blog ayahanda ku!!!
http://aleasmktd08.blogspot.com/


pssstt...xde ke award utk family blog?? hiksss...sure family aku boleh sapu arr award tu?? ahahha perasannnn giloss...

mood::bye:

3 comments:

  1. hihi...aah kn..aper lg wat la award utk family...hihi...sure family kte kmenangan...hihihihi

    ReplyDelete
  2. hohohooh
    keluarga bloggers!!!!! dasat giler...
    skolah tu pon dasat gak.. siap ade pertandingan blog... hohoho respek2...

    ReplyDelete
  3. best tu, satu family ada blog.. =P

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*