23 August 2008

Ayah

:hoooray:
whoooppp cayalah my ayah dah ada blog sekarang!!!
ngeeee...hampir kesemua ahli keluarga ku ada blog!!!:happy2:
pheeewiiit arrrr!!!! ada cerita di sebalik y ayah buat blog!!!
ni semua gara-gara Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Datok arr..
siap ada bengkel utk cikgu2x buat blog..
:computer1:nak xnak ayah kena involved n bukak akaun blog..
sambil di bantu oleh adik ku Masturah..

hehehe..dlm nak xnak tu gigih jugak ayah update blog
plus layout ayah pun cun gak..hiksss...:happy6:
ni pun gara-gara sekolah buat pertandingan blog utk guru2x..
:pompom:really hope ayah menang..hehehhe..sbb aku ada tlg buat beb!!!!
tp design kena ikut citarasa ayah..xkan nak ikut citarasa aku lak kut..
nanti blog ayah jadi girlish plak...hikssss...
so guys..sila-sila ke blog ayahanda ku!!!
http://aleasmktd08.blogspot.com/


pssstt...xde ke award utk family blog?? hiksss...sure family aku boleh sapu arr award tu?? ahahha perasannnn giloss...

mood::bye: