01 November 2010

Jumpa Rakan Baik

Salam;

Haitt.. Last week balik Banting. Ok LIKE! balik sbb apa? sbb nak balik la. bukan sbb nak tunang ke uruskan kahwin bagai ke? No nehi nehi BIG NO!! :p itu punya urasan kasi belakang itu cerita..

Ok ini mahu cerita berjumpa dengan rakan baik. rakan baik semasa sekolah. Rakan Baik bermaksud orang yang sekepala dengan kita, yang susah senang bersama kita,menangis bersama kita, dan yang penting orang yang boleh kita percaya!!

So kalau dah berjumpa dengan rakan baik apa yang kamu buat? Saya bersama rakan baik haruslah mengupdate cerita cerita sensasi yang berlaku terhadap kami berdua. Dan of course kali ni punya perjumpaan saya lebih excited mahu mendengar update dari rakan saya.

Ye la lama tu weii xjumpa. Jumpa time raya xdapat nak update sgt.

So ni ada kesempatan kita update sampai lebam.

Memang lama gila duduk dalam kedai minum itu. dari jam 3.30pm nak pukul 4pm sampai lah ke jam 7.++ malam!! hahaha lama gila borak kannnnnnnnnnnnnn.. WELL.. korang pun mesti pernah mengalami situasi beginikan. Berborak sakan tanpa pandang sekililing. Eceh tipu kalau xpernah :p

Jadinya mmg byk gila cerita yg saya dapat dari Syira. Dari A-Z dah fully update dah ni. hahaha. Update pasal apa? Borak pasal apa lama2x? Hurmm PASAL KEHIDUPAN YANG TAK SUDAH!! :D 

Yang penting saya happy jumpa kawan saya yang sorang ini.Pendek citer saya happy jumpa rakan rakan sekolah yang lama2x.

saya bersama rakan Syira Zainal.Ini gambar di ambil menggunakan INSTAX 200 saya. weeee

Anyway xsabar nak tunggu majlis kahwin kawan yang juga baik masa sekolah dulu pada 21hb 11 ini. InsyaALLAH ada lagi ramai rakan2x baik yang akan datang nanti. Oh xsabarnyaa nak gelak cam xhengat dunia bersama mereka. (baka2x ibu mertua kalau tgk kami gelak pasti reject awal2x dah!!) hahahahha tapi kami cool xpernah nak cover cover gelak. Penat la nak cover cover gelak ni. Senak perut di buatnya

sahabatmu;
Bulan Bintang

1 comment:

  1. hehe.. tq for this post Munnie. Sorry lmbt comment. sedang sibuk menelaah. really luv this entry. aku pon happy dpt jumpe ko rituh. n thanks oso for the polaroid pitcha! sooo sweet.. bpk aku ske. ahaha~ :D

    t klu ade free time kite dok lepak lelama lg k! u take care there.. daaa~

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*