16 November 2010

Adik saya seorang model? Erk

Salam;

Oh lamanya xupdate blog. Ciss gila busy sejak akhir akhir ini. (ceit dah mmg dasar malas sebenarnya nak update blog ni) pfffttt

Oh ini gambar sebenarnya dah lama gila nak letak dalam blog ni.
Dah lama kut aku simpan gambar ni.
Gambar di ambil beberapa malam sebelum hari raya puasa yg lepas.
Humanghaihh.. lama gila kann.. esok dah nak raya Aidiladha dah.. hahahha
Xpeduli nak letak gak dlm sini.
Actually bukan hasil tangkapan sgt pun ni.
Most of the pictures are captured by my youngest brother. Ala si longkai tu la.
Dan kami adik beradik adalah menggila itu malam.
Terutama si Angah yang memang suka mewarnakan muka orang.
Dan yang menjadi mangsa adalah Adik Masturah si bongsu itu.
Dia pulak melayan je kejenya kerenah kakak dia.
Main tadah je muka untuk di warnakan. hahahha
So mari layan gambar.

Lokasi adalah di rumah Banting
Mari lihat

lihat itu si pink diana yang di pegang oleh adik 
konon garang.. pffft
ecehhh..
tony yang intai dari tangga. mesti dalam kotak pikiran beliau. "Xde keje betul kakak2x ngan abang aku ni" hahah

masih lagi mengintaii.. amboiiiiii.. ckp je la nak join sama kannn.. haha

ececee malu malu pulak si tony niiii..

ok mari fokus kepada si Tony sahaja. tgk tu dia punya gaya tu xleh blah langsung.. haippp

ok abis itu lah keje kami kalau dah berkumpul 5 beradik. ada je idea nak buat aktiviti bersama.lebih2x agi kalau parent takde rumah lagi galak kami buat kerja. hahahhaha 

ok sekian terima kasih

Bulan Bintang

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*