20 November 2010

You're beautiful GO MI NAMMMM

Salam;


Oh yes falling in love dgn cerita ni. Tgk cerita time tgh stress marking student punya exam papers. hikss.. hilang stress tgk jawapan budak2x yang dah merepek gaban bila tgk cerita ni. Btw cerita ni dah lama ada dlm my external hdd. So baru dpt berkesempatan tgk. Best woo citer ni. Sapa dah tgk pasti agree dengan aku kannn!! ke dah lupa sbb dah lama tgk.. aku yang ketinggalan baru nak tgk!!

Haih best gila jadi Go mi nam dalam citer ni. sbb ada 3 lelaki yang minat kat dia. Dah la ketiga2x lelaki yang minat adalah berlainan karakter. kalau aku la sure xtau nak pilih mana dah. rambang mata sbb semua lelaki adalah comel!! (leleh)

Actually citer You're Beautiful ni pasal band group yang popular kat korea A.N JELL. Diorang nak carik new singer as lead vocal sbb ketua yang nyanyi si Tae Kyung suara cam ada sakit la konon. Tapi org yang diorang nak carik si Go Mi Nam kena g States kena repair mata bagai la.Pastu yang terpaksa ganti secara senyap2x ialah adik kembar Go mi nam ni si Mi Nyu. kena pura2x jadi abang kembar dia la. So since situla citer bermula. banyak adegan kelakar la. sedih pun ada gak. tapi yg kelakar mmg xmenahan arr.. haahha.

Nak suruh korang download aku xberapa pasti lak kat mana leh donlod. tapi korang try tgk online kat sini eh http://www.mysoju.com/youre-beautiful/ kalau xde pepandai korang la guna google tu utk mencari. korang pasti lagi expert dari aku bab bab mencari ni kan :P

Apa-apa pun mari layan antara lagu favvy aku dalam citer ni :D

Tajuk lagu adalah Promise. Ini lagu best. best best best. ok dah tulis best banyak kali adalah comfirm BEST



yang atas ada lirik to sang a long kan. yang ni pulak ada english sub. hehehe..kalau diorang salah sub salah kan org yg sub tu. sbb aku pun bukan pndai sgt bahasa korea ni. aku tau Sa rang he :D



What should I do Korean Version atau dalam erti kata lain movie version :D




dan ini pula adalah english version.ater tak paham korea ku bubuh la english version skali :D




best kan best kannn.. haihhh haihhh nangis dengar lagu ni. bila tgk lagiiiiiiiiiii la T_T



Go Mi Nam wanna be :D
Bulan Bintang

1 comment:

  1. yg jayremy pun dh tau ke die pompuan..tp taek kyung tu senyum mmg comel betul

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*