02 November 2010

Instax 200

Salam;

Photobucket

Hah dok cerita kat entry2x lepas mengenai Instax 200 tapi xpernah nya la kan nak menayang kan. ha ni nak tayang ni. So present to you Instax 200. 

Photobucket

Ok terus terang ini bukan di beli. Ini di inherit dari ayah saya. Ayah yang beli dulu. So ayah dah xpakai dia inherit ke anak beliau yang gilo kamera ni :p

Photobucket

Oh suka gila dapat instax ni. Xyah beli lagi instax mini. hehe.

Hurmm tapi kan macam nak beli juga instax mini :p

kepada bakal suami instax mini letak kat hantaran kan? ke kamera jenis lain. ke fish eye lense? hahahhaha hamik demand. patut la bakal suami lambat masuk minang :p

Btw film utk instax ni saya beli online. saya beli kat lomo-crewz . Di sini juga ada banyak kamera yang beliau jual. Terasa cam tamak mahu ada semua kamera! Uish perangai syaitonirrajim sunggoh. pffftt

Pada sesiapa yang berminat untuk menambah koleksi kamera  boleh lah jengah2x kedai tu :D

peminat kamera tegar
Bulan Bintang

4 comments:

  1. harga instax skang dlm berapa rat eh?mcm menarik la!

    ReplyDelete
  2. @NANAyang aku punya ni jenis wide kalau nak yg mini murah skit http://www.theclickshop.net/products/fuji-instax-mini-7s/ g kat link tu try tgk price situ k

    ReplyDelete
  3. nurul bli 250 jer... hahaahahah... =))

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*