27 October 2010

Game Kegemaran

Salam;

Saya tahu saya mcm budak budak. But who cares? As long saya happy dengan life saya. haha

Saya suka main game. Awak juga suka kan. Usah tipu. Cuma jenis game sahaja yang berbeza. 

Saya amat mencintai dan menggemari akan game THE SIMS
(ecece ramai je kan kat luar sana tu pencinta game THE SIMS,walaupun  anda sudah menambah usia :p)

Tidak kesah lah version 1 2 dan ter 'latest' 3. Semua suka. Gembira!!!
Actually dah lama ada cd THE SIMS 3 . tapi macam hilang di rumah Banting
Oleh itu gigih ok cari di sekitar Ipoh. Orang Ipoh pasti tahu di mana saya mencarinya. heheheh :D



Jadi semalam saya telah merembat dalm erti kata lain membeli sebanyak 3 jenis cd THE SIMS 3. Pertama-tama haruslah base dia iaitu main cd THE SIMS 3. Tiada yang utama mana boleh pasang EXPANSION PACK!!! Saya turut membeli EXPANSION PACK High End Loft Stuff & Fast Lane.




Apa itu EXPANSION PACK buat yang tidak pernah main THE SIMS.
EXPANSION PACK adalah add on game bagi game yang main. So boleh tambah2x barang,tambah2x baju atau tambah2x untuk jenis jenis situasi yang baru ke. Ha gitu. 

Kalau THE SIMS 2 dulu lagiiiiiiiiii banyak EXPANSION PACK. Sampai kan ada PETS. So THE SIMS 3 ni baru lagi. hanya ada beberapa EXPANSION PACK yang dah kuar. So skang tgh tunggu Night Life. Hahaha mesti lagi best. g disco joget joget. Astagfirullah. Lagha Game ini. Ya saya tahu game ini agak melaghakan saya. Tapi jgn risau setakat ni saya masih boleh manage diri saya. Hurm

Lebih lebih lagi skang kan budak budak tgh nak exam bagai. So keje mcm kurang skit. Boleh main game sampai kelebaman. LIKE!!! 

Kesimpulannya. Apakah game kegemaran anda pula? Dota,Counter Strike,Fifa n etc??

gambar ihsan Mr& Mrs Google

Pencinta Game
Bulan Bintang