22 October 2010

Buku Mac terbaru

Salam;

*gambar ihsan dari email APPLE yang di terima. terima kasih


Terkini di pasaran dengan harga yang boleh di katakan berpatutan dengan jenama yang di bawa. tetapi kurang best kerana spec dia xmenepati yang aku mahu. ater murah so spec pun ala-ala je. jadi reject ini.amik HP sudeyyy.. Rembat Sony VAIO pun mcm belum kemampuan. T____T

Ayuh derma kilat kepada ku yang miskin ini sekarang :p


kepingin;
Bulan Bintang

2 comments:

  1. so far HP pnya performance pn not bad.. ok la tu, nnt ada rezeki mgkin leh upgrade.. insyaallah..

    ReplyDelete
  2. @Motokar Kelisa yup HP pun not bad. ini apple bila dah maju maju baru rembat. hehe

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*