07 January 2010

Tips untuk kamu,kamu dan kamu (2)

Salam;

ha ni sambungan tips
jgn igt sampai di situ je tau tips
ada byk agi tips2x berguna buat kamu kamu

tips hari tu dah di guna pakai belum??
ha cuba jgn xcuba!! :D

baiklah
Tips 04:Ni utk tips yg rasa perutnya buncit especially pompuan ye..lelaki buncit macho.hahah (kaver wei kaver) sila toreh perut anda pada lapisan perut yg sudah berupa kuih lapis itu..kalau ada 1lapisan buat sit up 1000x setiap mlm..
(yg toreh tu adalah ide dari Mak Merah saya pinjam tips dia yg telah berikan oleh beliau kepada saya..tu cara ganas kalau nak cepat sgt berkesan)

Tips 05:Ha bagi yg heboh nak diet2x ni kan..kalau inginkan diet berkesan utk elakkan korang dari skip dinner..sekurang2xnya jamah lah kurma 2 biji..isi perut tu..haihhh korang niii..xkan lah xde lebihan2x kurma yg beli longgok masa bulan puasa dulu??

Tips 06: kepingin cheese cake tapi masih berdiet? beli only 1slice dan makan hanya 3 sudu kemudian simpan dlm fridge.igt 1 slice hanya untuk seminggu..nak lagi kick simpan utk sebulan..makan colek colek rase je..

ha agak2x boleh buat x??
cuba lah utk mencapai resolution korang 2010 especially kepada yg berdiet..
saya ni pun berdiet gak..saya buat yg hok tips 05 and tips 06!! tips 04 sit up sekali dah lelah :p

with love;
Munirah Abd