05 January 2010

Tips Untuk kamu,kamu dan kamu (1)

Salam;

semalam masa kat rumah saya bosan
jadinya saya mmg suka update dlm twitter
dan semalam ada bagi update 3 tips
tips2x yg saya rasa amat berguna heh..

iya betul!!

tips 01:korang kalau nak kurus..rajin2xla malas masak..hahah jika lapar pun tahan je..komfirm kurus!!

tips 02:tapi kalau dah xtahan lapar cam dah tahap cipan nak mati..better g cepat carik maggie..senang je nak masak kan

tips 03: masalah jerawat? ha korek idong..amik tahi hidong tu then tepek kat jerawat korang pasti elok..cuba arrr...elok punyaaa.. :D

gaggaga..ada brani mahu cuba dgn tips tips ini??

with love;
Munirah Abd

12 comments:

  1. hahahaha...kak..tips 1 dan 2 berani lagi saya nk try...tang tips 3 tuh...tak mampu den nak buat..membayang melakukannye pun tak mampu kak
    .-= sofia´s last blog ..Holiday in January 2010 =-.

    ReplyDelete
  2. semua tips ganas giler....takut nak ikut hahahaha kak mun jer tabah wat nih

    ReplyDelete
  3. uit hebat tips nie...hahahah *gelak guling2 bace*
    .-= atie´s last blog ..sakit…sakit…sakit… =-.

    ReplyDelete
  4. cik mu sila apdet http://muniiera.com/?page_id=2 hehe. kot2 den nk bg cik mun beemer. tp cik mu x wish. xleh la kan :p
    .-= Sweet Thinker´s last blog ..Si Cantik Ainul Mardhiah Dambaan Gua =-.

    ReplyDelete
  5. uishh tips 3 tu yg mahal tuuu

    ReplyDelete
  6. aah la kann lupa daaa...ok ok noted..thank youuu

    ReplyDelete
  7. hahaha..patut ikut niii

    ReplyDelete
  8. hahha hebat kannn

    ReplyDelete
  9. nampak je petua2 ni kat twitter, trus dira nk puke..tu haa...yg nombor 3 thuuu..aduhaai..munirah buat lawak nih!

    ReplyDelete
  10. i like lah yang no 1 tuh.... :D
    .-= mayangkelapa´s last blog ..kek aku tertinggal.... =-.

    ReplyDelete
  11. hahahahaha...kak...kalo bagi tips ke 04 sure semua orang lagi guling ek
    .-= sofia´s last blog ..Hasil Dari Terbiar =-.

    ReplyDelete
  12. erkkk..ni tips for dummies ke..hiks
    .-= lily lotus´s last blog ..learning process =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*