05 January 2010

Tips Untuk kamu,kamu dan kamu (1)

Salam;

semalam masa kat rumah saya bosan
jadinya saya mmg suka update dlm twitter
dan semalam ada bagi update 3 tips
tips2x yg saya rasa amat berguna heh..

iya betul!!

tips 01:korang kalau nak kurus..rajin2xla malas masak..hahah jika lapar pun tahan je..komfirm kurus!!

tips 02:tapi kalau dah xtahan lapar cam dah tahap cipan nak mati..better g cepat carik maggie..senang je nak masak kan

tips 03: masalah jerawat? ha korek idong..amik tahi hidong tu then tepek kat jerawat korang pasti elok..cuba arrr...elok punyaaa.. :D

gaggaga..ada brani mahu cuba dgn tips tips ini??

with love;
Munirah Abd