15 January 2010

Pengumumun Penting ni Penting

Salam;

kawan-kawan yg di kasihi sekali terutama yg memiliki no maxis saya
sila hantarkan pesanan ringkas anda kepada saya berserta nama anda kepada no tersebut

cth pesanan ringkas tersebut seperti:
Munirah comel dari utem

so saya tahu anda siapa dan saya kenal anda dari mana.
bukan apa takut ter'clash' identiti. sbb ramai sgt kawan kawan yg bernama sama
nanti saya keliru..

mengapa saya minta no anda semula??
ini adalah kerana telefon bimbit saya telah hilang
hilang atas kecuaian sendiri .
jadinya padan muka!!
ok boleh beli blackberry atau iphone sekarang!

Namun no lama berjaya di selamatkan dengan bantuan pihak maxis
jadinya di minta kerjasama dari rakan rakan dapat memberi no anda kepada saya

p/s: kalau xnak msg pun xpe.tapi jgn sampai satu masa kamu2x message saya tp xreply atau dpt msg reply yg berbunyi "sapa ni?" tak pun jika kol dan xkuar nama akan dapat ignore dan tidak berjawab!!.ye paling menyampah nak jawab kol dari no yg tidak di kenali!!! hahah harap maklum walaupun berbunyi macam kejam je kan.

sekian,harap maklum

dengan kasih sayang;
Munirah Abd

6 comments:

  1. Fuh kak.......kene curik? curi katne??

    Akknye hp bukan bberry ke b4 nih?
    .-= sofia´s last blog ..Morning..Morning =-.

    ReplyDelete
  2. tercicir kat mana ntah..
    blueberry..hahaha :p

    ReplyDelete
  3. akak tgk wayang ekk masa bende ni tercicir
    .-= didi terpilih´s last blog ..maafkan diriku ini kawan2 andai =-.

    ReplyDelete
  4. erm..kmgkinan tcicir masa dlm wyg.. n yg pasti no lama tu still available.. so pasni org yg knal dgn cik mun msih bleh mghubungi cik mun ni.. sila2 la sms beliau scpt mgkin skiranya anda perihatin.. (mcm dlm iklan plak)
    .-= hanif´s last blog ..2nd January 2010 - Out of service =-.

    ReplyDelete
  5. memang suspend ko ni...
    .-= ina camar´s last blog ..Proses IUI aku =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*