06 January 2010

Quick Renovation for 2010

Salam;

Place:Bilik di rumah sewa kat KL

Before the quick reno

Photobucket

Photobucket

tu dia bakul bag yg dah melimpah ruah tapi ada hati nak beli bag agi.. wengg

Photobucket

Photobucket
hurmm perlukan bag meletakkan barang barang huhuh

yeahh after the quick reno

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kena ada 2 kain..mmg tido harus ada kain..hahahha

kegunaan utk lap air liur basi jika ada yg leleh..hahah jijik x?? wekk

Photobucket

tu jaring cam nelayan kait ikan tu adalah tpt letak longgokan tudung

sonang xyah lipat cam je kat situ.. sila amik petua ni bagi yg kesuntukkan masa macam saya!

Photobucket

ya almari ni kita baringkan dia..utk mendapatkan lebih byk ruang utk letak barang..

Photobucket

koleksi majalah kecintaan.dah lama xbeli sbb dah lama xnaik train

hekk apa masalah ko Mun?? cam xde kena mengena je..ada weii

sbb kat setiap train station kan ada kedai majalah..so selalu singgah beli apa2x yg patut :D

Photobucket

aku kan masih anak dara ..so beli majalah dara ni..majalah Nur akan beli bila dah kawen..haha

haha 2 shot di atas ni konon tiru shot2x yg selalu ada dlm majalah yg suka tunjuk bilik2x tu

oh ini hanya rumah sewa
so no need perabot hebat2x
dat one save for utk kawen..hahaha
cukuplah sekadar yg termampu kannnnnn :D

korang rasa majalan impiana ke anjung seri ke.. nak x amik bilik aku as cth reno yg simple :p

sgt gigih ok..balik keje after solat bagai terus buat operasi quick reno niii
hehhee..

with love;
Munirah Abd