06 January 2010

Quick Renovation for 2010

Salam;

Place:Bilik di rumah sewa kat KL

Before the quick reno

Photobucket

Photobucket

tu dia bakul bag yg dah melimpah ruah tapi ada hati nak beli bag agi.. wengg

Photobucket

Photobucket
hurmm perlukan bag meletakkan barang barang huhuh

yeahh after the quick reno

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kena ada 2 kain..mmg tido harus ada kain..hahahha

kegunaan utk lap air liur basi jika ada yg leleh..hahah jijik x?? wekk

Photobucket

tu jaring cam nelayan kait ikan tu adalah tpt letak longgokan tudung

sonang xyah lipat cam je kat situ.. sila amik petua ni bagi yg kesuntukkan masa macam saya!

Photobucket

ya almari ni kita baringkan dia..utk mendapatkan lebih byk ruang utk letak barang..

Photobucket

koleksi majalah kecintaan.dah lama xbeli sbb dah lama xnaik train

hekk apa masalah ko Mun?? cam xde kena mengena je..ada weii

sbb kat setiap train station kan ada kedai majalah..so selalu singgah beli apa2x yg patut :D

Photobucket

aku kan masih anak dara ..so beli majalah dara ni..majalah Nur akan beli bila dah kawen..haha

haha 2 shot di atas ni konon tiru shot2x yg selalu ada dlm majalah yg suka tunjuk bilik2x tu

oh ini hanya rumah sewa
so no need perabot hebat2x
dat one save for utk kawen..hahaha
cukuplah sekadar yg termampu kannnnnn :D

korang rasa majalan impiana ke anjung seri ke.. nak x amik bilik aku as cth reno yg simple :p

sgt gigih ok..balik keje after solat bagai terus buat operasi quick reno niii
hehhee..

with love;
Munirah Abd

14 comments:

  1. fuyyyooo... bilik diaaa...cool!

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha....penuh dah bilik anak dara nih yer...kak..mane akk beli meja laptop tuh?saya mahu jugak la
    .-= sofia´s last blog ..Madu Noraniza Idris =-.

    ReplyDelete
  3. haha cool kan..bilik jepun :p;

    ReplyDelete
  4. beli kat e@curve

    ReplyDelete
  5. akak beli bape meja laptop tu
    .-= didi terpilih´s last blog ..sepak or tersepak =-.

    ReplyDelete
  6. rm70 adik didi :p

    ReplyDelete
  7. ohhh..yeke...murah tuh...hehe..okok..thx kak :)
    .-= sofia´s last blog ..Takut Nak Pergi Sana Lagi! =-.

    ReplyDelete
  8. { wah...dah comey bilik dier.....teringat zaman stay bujang dengan member2 dulu....hehehe }
    .-= cik yanie gebu´s last blog ..+ saper kata BUDAK GEBU tak leh jadi MODEL...? =-.

    ReplyDelete
  9. kak mun adik didi sangat cantik beli kat low yat 52 je(baca dengan nada berlagak hahahaha)
    .-= dd cun´s last blog ..motif..apa kehalnya....pelik..curious.. =-.

    ReplyDelete
  10. lowyat mmg arr murah..
    gua beli kat tpt org kaya kaya
    so kena feeling org kaya masa beli ni
    ko igt aku ada masa ke nak redah jam balik keje g sana
    xkuasa nyah oii..baik aku redah g curve..hahaha

    ReplyDelete
  11. bila say aboleh dtg nih bilik dah cantik!!!!!!!!!!!!!! saya kan suke baring2 kat katil kak mun hahahahhaha

    ReplyDelete
  12. yeahhhh e@curve tempat org kaya cam aku n kak mun hahahahahahhaha

    ReplyDelete
  13. dtg laaaaaaaaa saya xpernah halang..meh meh

    ReplyDelete
  14. haha kan putri kann...itu je la tpt kita lepak lepas keje..at least lepas la nak tgk 1 wayang kannn

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*