19 January 2010

Original Album

Salam;

Photobucket

ini album adalah hak milik Puan Ayu dan Pasangannya
oh tak pernah kan nak jaja gambar mereka yg di ambil..
hurmm..p tgk kat blog Ajib arr..dia dah up dah..

ini merupakan cth sticky album ye kawan2x

Photobucket

story album masih dlm proses kut
itu Razif yang buat sbb dia kan master jii..

Photobucket

ok lah takde idea nak update apa sebenarnya
lately ketandusan idea sangat2x
di samping menghadapi degupan jantung yang dup dap dup dap melampau
sedikit sebanyak menggangu konsentrasi... denggg danng betul..

Photobucket

ha wei wei dah ada sticker weii
cun weii weii..mahu?? jadi arr pelanggan POPscape!!

sticker ini akan di lekat pada bahagian belakang album anda

ecewaaaaaaaaaaaahh acuuuuuuuuuuunyaaaaaa

business card utk aku lom buat agi
tunggu Ajib bagi AI file.. dengg..
haihh xsabar pula nak show off..haha :p

hikss ini lah entry yang di namakan original album..

with love,
Munirah Abd

1 comment:

  1. cantik :)...orang kalau dah creative kena jer kalau buatnya
    .-= lily lotus´s last blog ..dalam kegelapan itu =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*