05 January 2010

Bukan tidak reti tapi kurang mahir

Salam;

Photobucket
dah katanya kurang mahir jadi kita google la

Photobucket
ok sediakan tpt utk melakukannya

Photobucket
mari goreng hingga kegaringan

Photobucket
tadaaaa mari makannn.

haha siot x?? nak masak ikan merah sambal pun siap p google bagai kan
tp before google dah siap kol umi tanya sesuai ke x ikan merah buat sambal..hahaha
nak buat sup tgk barang xcukup..nak suh adik bujang sorang tu kemain liat..
so buat simple jeee sonang..
dah kata saya ni kurang kemahiran jadinya pepandailah bawak diri men'google'kan diri ye

saya sedar kelemahan diri ok :D

With love;
Munirah Abd