05 January 2010

Bukan tidak reti tapi kurang mahir

Salam;

Photobucket
dah katanya kurang mahir jadi kita google la

Photobucket
ok sediakan tpt utk melakukannya

Photobucket
mari goreng hingga kegaringan

Photobucket
tadaaaa mari makannn.

haha siot x?? nak masak ikan merah sambal pun siap p google bagai kan
tp before google dah siap kol umi tanya sesuai ke x ikan merah buat sambal..hahaha
nak buat sup tgk barang xcukup..nak suh adik bujang sorang tu kemain liat..
so buat simple jeee sonang..
dah kata saya ni kurang kemahiran jadinya pepandailah bawak diri men'google'kan diri ye

saya sedar kelemahan diri ok :D

With love;
Munirah Abd

12 comments:

  1. Hahaa...saya ingat memule akak google pasal pasang glitters kat lappy...hehe
    .-= sofia´s last blog ..{Gambar} Sekitar Majlis Perkahwinan Serinan Chef Wan =-.

    ReplyDelete
  2. xpe xpe..belajar dr bawah..mule2 kite slow..lame2 kite mahir la...=)
    .-= atie´s last blog ..ketidaktentuan =-.

    ReplyDelete
  3. gud try kak mun
    .-= didi terpilih´s last blog ..menjalang or menyalang =-.

    ReplyDelete
  4. igtkan ikan tu taruk sos cili je
    .-= didi terpilih´s last blog ..menjalang or menyalang =-.

    ReplyDelete
  5. wowwwwwwwwwwwwww pandainya kak mun masakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saya jeles

    ReplyDelete
  6. nak pasang tu buat apa nak google..

    ReplyDelete
  7. haha saya google je laaaa

    ReplyDelete
  8. hahah siot ko didi..tp masa aku masa tu kan aku tgk cam xmerah sgt kan..aku takut buh cili lebih..aku buh sos cili gak..hahahha

    ReplyDelete
  9. betul betul betul

    ReplyDelete
  10. wow.. cooking.. erm..ada improvement.. two thumbs up.. good job syg..
    .-= hanif´s last blog ..Happy New Year 2010 =-.

    ReplyDelete
  11. emmmm tetiba teringin nak makan sup ikan merah.... :P
    .-= mayangkelapa´s last blog ..nih gambar tahun lepas tau... =-.

    ReplyDelete
  12. keh keh keh, makin rajin skrg memasak, tak lama dah tuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*