29 January 2010

Stock MOVIE

Salam,

kawan2x I need your help!!

yess I do

boleh tak tolong senaraikan movie2x yang best utk di download
nak buat stock la..takut nnti akan gersang di Ipoh tak tau nak buat apa kala bosan
dah lah jauh ngan family semua..xkan memanjang nak masuk wayang kut..
sengek aku weiiii..!! jadinya please beb..statekan cerita2x yang bagus utk di download!!

tidak kira cerita lama or baru..
citer melayu xyah la korang suggest bukan boleh download pun!!
oh series juga ye..kalau ada series yg best!!
gossip girl xyah ckp sbb I'm big fans of it!!!

ok sekian terima kasih..

**korang state kan je..ada ke xde ke belakang kira ok.. thanks

UPDATED;
No movie hantu hantu
No movie bunuh bunuh kejam


with love,
Munirah Abd