29 January 2010

Stock MOVIE

Salam,

kawan2x I need your help!!

yess I do

boleh tak tolong senaraikan movie2x yang best utk di download
nak buat stock la..takut nnti akan gersang di Ipoh tak tau nak buat apa kala bosan
dah lah jauh ngan family semua..xkan memanjang nak masuk wayang kut..
sengek aku weiiii..!! jadinya please beb..statekan cerita2x yang bagus utk di download!!

tidak kira cerita lama or baru..
citer melayu xyah la korang suggest bukan boleh download pun!!
oh series juga ye..kalau ada series yg best!!
gossip girl xyah ckp sbb I'm big fans of it!!!

ok sekian terima kasih..

**korang state kan je..ada ke xde ke belakang kira ok.. thanks

UPDATED;
No movie hantu hantu
No movie bunuh bunuh kejam


with love,
Munirah Abd

9 comments:

  1. Vampire diaries as the seriesss...
    .-= ecahz´s last blog ..May wedding. =-.

    ReplyDelete
  2. for me tak pun..;)
    .-= ecahz´s last blog ..May wedding. =-.

    ReplyDelete
  3. ala g jer la wayang ak tyme student dulu mesti smeinggu sekali tgk wayang kekdg sampai dua sehari..berturut hari pun ade hehehehehe
    .-= didi cantik´s last blog ..hati-hati semasa anda di scan =-.

    ReplyDelete
  4. kak...supernatural kak!! skg season 5 dah...best2...patut tonton!!
    .-= sofia´s last blog ..Apa Menu Anda Harini? =-.

    ReplyDelete
  5. Monk is the best series ever made!!!! dari first season sampai last season tak mengecewakan langsung...tak macam series lain...

    hermm movie no komen...cerita yang saya ske dah dihalang

    ReplyDelete
  6. avatar la wajib.. hehe..

    tak gtau pon dah pakai domain :P
    .-= menteil´s last blog ..Penatnya Kerja =-.

    ReplyDelete
  7. akak download jer memacam movie kat portal jiwang.org..hehe
    .-= lily lotus´s last blog ..bermain bersama =-.

    ReplyDelete
  8. kenape saya asyik tak boleh nak ke blog akak ek?

    regards,
    Triplesmiley
    .-= sofia´s last blog ..Tips Joined Mentor =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*