02 January 2010

Selongkar Isi Bag Doraemon

Salam;

haaaaa korang ada xbag doraemon??
saya adaa..

mari lihat bag doraemon ku..hahaha
Photobucket

HAHAH siot byk x isi bag saya..
negege..ok mari kita berkenalan dengan isi bag
bermula dari kiri ye kawan2x..

itu clean n clear adalah bekas isi pad.
pompuan harus ada standby dlm setiap isi handbag pompuan ye
tu ada pureen ngan mickey mouse adalah sanitizer
ha tu ada kipas cam mak2x datin..
amat2x di perlukan ketika panas yg hamat..sgt berguna dan berjasa ye..
ha yang hok bulat tu cermin muka..ngegeg
oh ada gam uhu..di gunakan untuk mengeGAM..
nail cutter keropi kelihatan di situ..xlupa listerine utk selepas makan..
tu yg mcm ada botal air kecik adalah ala2x eye mo
ada pendrive yg di selitkan dgn keychain hiphop bear.
bekas tisu hello kitty..
ada pen2x yg di gunakan untuk menulis
lip balm brand banana boat perisa aloe vera ngege
wallet coklat dan bekas duit syiling..harus asing.. :D
yg ada bekas warna warni itu merupakan pil2x ubat iaitu panadol daaa..
saya ni cepat pening kalau cuaca panas terik/
oh itu pepper spray..belum jumpa mangsa lagi..
ada sesiapa berani jadi mangsa pepper spray ku?? itu cam burung twitter merupakan card holder..
xmuat letak dlm wallet..sumbat dlm situ..hanya card penting je dlm wallet
ada 2 handphone..(yg dlm sarung comel2x tu bekas letak handphone lerrr)
lotion dan minyak wangi BS yg hok oil tu.. :D
oh ada 2 buku 1 buku yg da tarikh2x 2010 utk appointment2x client ke bagai catat kat sini..satu lagi conteng2x buku hutang ..haha..
hhaha ada juga deodarant rexona ye..jika xselesa sembur aja..
dulik org ada ke xde..malu?? tolak tepi..ngeege
ada kunci rumah sewa di situ
last but not least yg hello kitty tu adalah cawan..xcaya ke cawan..ye betul cawan..ngege

Photobucket
ha dah kabo tadi kan ianya adalah cawan
xcaya..hahaha..tapi masih xtau nak guna tang bila
hurmm kut2x la kan..segan kat kenduri kawen nak tambah air kan..
apa agi cawan ini akan berguna..hehhe :p



psst sebenarnya bukan nak sgt update pun tau..
memandangkan tarikh hari 1/1/10 soo konon nak abadikan satu entry lah untuk tarikh ni
ngegeg layan je lah kannn








with love;
Munirah Abd

12 comments:

  1. gwe nak wallet je. boley? hehe!
    .-= Sweet Thinker´s last blog ..Segala Khayalan Adalah Ecstasy =-.

    ReplyDelete
  2. tupperware bungkus makanan takde ke kak mun
    .-= dd cun´s last blog ..puteri santubong =-.

    ReplyDelete
  3. akk mmg tak pndg laen dok pndg bekas hk tuh je... mun nih cam phm2... je... hihi
    .-= reena´s last blog ..Container Breakfast Hello Kitty =-.

    ReplyDelete
  4. Berminat sungguh teman dgn cawan hello kitty tu. Braper RM dan dapat dimana ye? Hehehe
    .-= Dak Wan´s last blog ..Tiger Show ke Auto Show? =-.

    ReplyDelete
  5. Pergh kak...kalo saya tak tau nih semua barang akk..saya bajet barang budak sekolah punyer kak..hehe

    tapi still comel..kiut miut...sy pun dh terpengaruh collect brg kiut miut nih..hehe
    .-= sofia´s last blog ..My Evening =-.

    ReplyDelete
  6. nnti aku beli utk 2010 ni..hahha

    ReplyDelete
  7. boley..u amik wallet i amik isi :D

    ReplyDelete
  8. hahaha..kasi jeles :D

    ReplyDelete
  9. hehhee racun racun :D

    ReplyDelete
  10. beli kat S&J jusco wangsa maju
    harga rm2.90 :D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*