30 September 2008

Selamat Hari Raya!!

(gelap lagi ker???)
kepada pembaca muniiera.blogspot.com;:crab1:

(active reader and silent reader oso!!)
saya ingin memohon ampun dan maaf
jika ada terkasar bahasa dlm penulisan saya dlm blog ni..
or terkasar bahasa secara live ..dan sewaktu dgnnya..
di harap anda semua njoy di hari raya nanti!!@nari
smoga amalan kita di terima olehNya..amin@doa
(erk..sengal tol ucapan raya aku ni kan..:Idontwanttosee:huarghhh siyes xreti!!)
sorry ye kepada kawan2x terdekat..
no kad raya from me dis year!!@takbole
:thumbsdown:bajet ku sudah lari byk ni!! hehhehehe@sederhana


SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!
MAAF ZAHIR BATIN
mood::mGelak:

27 September 2008

3rd Shot

hiks..semalam kan aku ngedet ngan si dia..:crab1:
si dia kan nak cuba try test aku nya newbie..
so after working hour..we meet up kat klcc..
then merayau sat ke ampang park..
konon nak cari kueh raya kat situ arr..
tetapi..tidak ado!! sbbnya..aku tgk kueh2x tu cam xsedap!!!
apa-apapun..njoy da pic lah yerk..
3rd shot using the newbie!!
captured by Muhammad Hanif
captured by meweird captured by me..hahahhaha
:Idontwanttosee:huduh giler..shot ni kan
kitorang berbuka kat sini la..
eventhough we all booked masuk pukul 8
tp tetap lambat masuk..:hurryup!:
(y pukul 8 nak p berbuka? sbb p masjid dulu..nnti kalau makan dulu, nak solat pun dah xlarat )

ini lah yg kitorang makan..
the foods quite ok la..:thumbsup:
mood::mCamera:

I like

:thumbsup:suka giler aku ngan shot ni!!
cantek x??@doa
for me cantek lah bagi beginner cam aku ni kan..
yes,i know need to improve a lot kan!!
ok2x usaha lagi!!!

:crab1:

mood::mCamera:

23 September 2008

young??!!

person 1: adik fom brapa?
person 2: mm..sy tgh intern skang ni..
person 1: oooo..nampak cam budak sekolah..
person 2: hehehhe


hikss..daku nampak muda beb..cam budak sekolah!!:rockon!:
@jelirpadahal umor ku dah tuo..!! hahhaha...
well..what can i say?? lallala@siul
eh..bukan sorang je tau yg tanya camni kat aku!!
a lot of people yg jumpa will asked me.. "form brapa skang??"
makcik pakcik yg jauh2x oso asked me the same question!!@adil
padahal setiap thn raya aku p je ngekor umi ngan ayah..
n every raya la depa dok tanya lagi!!! @fikirishkk..ponek dah nak jwb..
ada lak tu..igt my Angah is Kakak..n me is Adik..
wahhhhhhhhh...gitukan...lalalala
mmm ..maybe sbb badan aku kecik kut..
sbb tu igt aku cam budak sekolah..hehhehe..@sederhana
xpe lah..xkesah lah org tanya soklan camtu lagi kan..
@gataiaku xkesah..lagi byk org tanya n ckp aku muda..
aku lagi suka!!:thumbsup:..hehehhe:laughing:

(this photo taken by Angah)

dialog di atas bukan rekaan semata-mata..tetapi benar2x terjadi mlm tadi..waktu selesai solat terawih!!
*person 1 = makcik surau
*person 2 = Munirah Abd
mood::mKening:

22 September 2008

2nd Shot

smalam aku ada majlis berbuka puasa..(international hotel)
erkkk..actually tpt keje auntie yg buat..
aku ngan angah menyibuk je..@siullalalla..
majlis berbuka puasa ni di 'sponsor' oleh Miss Kai Chee(betul ker spelling ni??)
Miss Kai Chee ni vendor utk alat operation mata..
so dia belanja utk berbukala staff bahagian OT n dr specialist for mata..
termasuk la family staff..(tu aku n angah menyibuk!!)
so njoy ye gambar2x ni..aku xdpt nak upload semua..
sbb tu aku gabungkan ajo.....hehhee..@sengihnampakgigi

gabungan picture tetamu yg hadir...
ada agi sebenarnya...

gabungan gambar makanan yg sempat aku ngamik!!
sbb aku pun lapo!!!angah yg konon nak jadik model aku!!

aku masih lagi dlm keadaan ketar...@gigil
mmg byk kena improved agi ni!!!
practices make perfect kan???
mcm biasa later aku upload kat flickr!!

mood::mCamera:

21 September 2008

1st shot!!

hiks ni 1st shot using the newbie...
tgn masih ketar lagi wei ngamik pic ni!!!@sederhana
@sedihmasih belum dpt bajet the best angle n so on..:thumbsdown:
xpe slow2x la kan..bukannya org boleh terus pandai..hehhe
aku xde edit guna photoshop tau..tu fresh from newbie..
edit guna photoscape utk frame la..@senyumkenyit
hehhehe..nnti ada masa terluang skit aku edit guna photoshop k!!:thumbsup:


lupa lak nask kasi credit kat si Razif n Lin yg sudi temankan aku carik cinta hati aku ni..Anyway,thank u guys!!!! Jasa korunk xkan lupa...ceeeeeeewahhhhhhhh..
original yg xde edit di mana-mana nnti aku upload kat Flickr ok..:rockon!:

mood::mCamera: