06 September 2008

!!!

y i put this pisture??@soal
mesti ada sbb kan..n muka dat girl oso xnampak sgt!!
xpelah xnampak!!..actually dis girl berdiri sblh aku masa odw balik keje!!
korunk tau apa yg dia dah buat sampai aku blog kan pasal dia!!
Dia telah berkelakuan tersgt kurang hajar kepada tourist!!
N da tourist is an old lady!! before tu dia marah2x halau org pegi belakang..
coz dia nak selesa berdiri!! hello!! awak dah tau bas penuh..
@sakitxperlu la nak selesa2x..nak selesa tahan cab la!!..@ketuk
then the old lady ckp sumting kat dia..@garuaku xdgr the old lady ckp apa..
yg aku dgr dat girl said "SHUT UP!!" for 3 times ok!!@hah@hah
@hah@hahaku kat sblh dah terkejut!! memula terkejut dia jerit suh p blakang..
n again terkejut dia ckp mcm tu!!uish sungguh ganas sungguh bhskamu ye!!
sorry la if perasan sapa dat girl ni!!
im bloggers n dis is my blog!! i have my right to blog anything!! hehehe..
so kesimpulannya di sini!! jagalah bahasa anda ok!!
@takbolemmm..setiap org ada buat mistake kan..
@fikirso really hope dat girl sedar apa yg dia dah buat smalam!!!

mood::pompom:

5 comments:

  1. ishhh...truk btul.. poor tourist.. klau i ada kt situ sure i dgr apa yg tourist tu ckp.. hahaha.. erm..to dat girl klau dia bca, klau btul nk selesa buy ur own bus la.. naik sorang2.. dah tau naik public transport kna la bsbar.. tu la.. bila otak dok kt lutut, cmtu la jd nye..

    ReplyDelete
  2. ish2...
    gle rude..
    dah la tourist..
    owg tua lak 2...
    ape la bdak pompuan neyh..
    x skolah arab..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hi, erm naseb bek dia x ckp, ' go straight, dun belok2 huhu'...

    ReplyDelete
  4. @Hanif:"bila otak dok kat lutut" hahah cam penah dgr je ayat ni!!!

    @She.nono:segala sekolah kat dunia ni dia xpenah g kut!!!hehhe

    @wak:hahahha..(gelak guling2x)

    ReplyDelete
  5. eeeeeeeeeeeeeeee sgt kurang hajar!!! nasib kan haku tidak di situ......maunye kubahasakan pompuan itu! ceh!!!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*