16 September 2008

Finally

today punya mood agak happy sikit..:rockon!:
tu pun lepas tgh ari..sbb apa ehh mood happy skit..
hikss..sbb aku dpt solve problem string tokenizer aku tu!!
wahhh suka2x..mmg arr agak sng nak phm konsep dia..
tp..bila dah part nak get empty string tu!! ya hampunn..
asik xdpt memanjang..alhamdulillah berkat kesabaran..
(hampir give up ok!!:Idontwanttosee:)
berjaya gak hari ni!! al-hamdulillah!!! hiksss:thumbsup:
so today before balik dpt assignment baru..
hope diz assignment xpening pala sgt!! amin~~~@doa

:thumbsdown::itwasntme::hurryup!::pirate: :laughing: :sleep:

nak selit skit emo agi..bosan x??
hiks..jgn bosan ye..ok ni last utk minggu ni!!
ni pun sbb Farihah minta add on utk ym icon!!
so sesapa nak add on ym icon..meh2x klik sini..>>here<<
xbyk pun sikit je yg aku add on..sbb byk dah ada yg sblm ni..
aku tambah yg xde je..tp if ada kurang bg tau eh..

mood::mDarah: