20 September 2008

Install greasemonkey

mmm memandangkan ada yg tanya camna nak install emoticon tu kan..
aku bukannya xnak kasi tutorial..cuma aku agak kemalasan sikit..:rockon!:
sikit je..:thumbsup:hehe lagi pun kat blog Izah aka Chokilala dah buat..
so apa-apa hal korunk refer kat blog diorang ye camna nak install emot tu..

so diz is direct link to her page(direct terus ke tutorial tu tau..) >>here<<
dan ni plak tutorial utk korunk uruskan emoticon tu >>here<<


ok..so sorry la erk..bukan xnak buat..
sbb dah ada org buat kan..so refer jelah kat page dia..
@adiltp kalau xpaham boleh je tanya..
nak tanya kat chokilala pun ok..


Izah..akak dah promote baik punya ni..xde apa-apa ker??@sederhana hikss..dgr citer PT dah masuk??hehehe@sengihnampakgigi

mood::mHihi: