21 September 2008

Dia Milikku!!

wahhh..title xboleh kan...
hahahhaha...@cinta siapakah yg telah menjadi milikku..??
kalu korunk igt aku ada mention yg aku ketar for diz week kan??@gigit
hehhe..kalu igt arr...
jeng...jeng...jeng...:thumbsup:


tp si dia..tetap menjadi cinta hati ku buat selamanya...hehehhe

mood::mKipas:

11 comments:

  1. wahhh..dah dpt apa yg dhajati.. pasni mkin bnyak la posting bgmbar dlm blog ni.. hehehe.. erm..bila nk ambik gmbar 'si dia syg yg ttap mjadi cinta di hati'?

    ReplyDelete
  2. Wahh!! sonok2x.. pasnih misti gambar2 ko lg cecantek.;p

    ReplyDelete
  3. wowow dah beli congrats...naper tak beli samer cam saya 40d....owh ni samer razif nyer ek...baper ongkos...mahal tak...tahniah222 waluapun ketar2....

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaahhhhh lepas nih leh amik gambar chechantik!!!! congrats munirah!

    ReplyDelete
  5. @Hanif:kena jumpa si dia arr baru leh amik pic si dia..

    @Syira:heheh...kena practice bebyk baru gambar leh jadi cantek..

    @Putri:kamu punya mahal sgt..overbudjet laa

    @lilred:hehehe..tq dear...nnti boleh amik pic kamu!!!

    ReplyDelete
  6. wah! balak baru! kaler itam yay! tiap2 mlm tido ngan balak baru siot. ada ketar2 lagi tak mun? huhu

    ReplyDelete
  7. alangkah indahhnyer jikalau ini adalah hadiah teka teki..huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  8. @Syam:hehe jgn jeles...nnti ada rezki awak..awak beli lah pulak..ke dah ada??

    @Razif:uish..ketar arr beb..

    @lemangcute:uiks..kayap saya kak..ehehhe

    @Irwan:testing apa??

    ReplyDelete
  9. tahniah. dah tahniah special kan aritu, siap sms. hehe. ni tahniah dlm blog plak. pasni leh amek pic cantik2. hapuskan ajib aka popshovans! kahkah

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*