08 September 2008

untitled

oh dis is for sumone yg aku baru kenal..
hikss dalamnya ialah...hehhe dia tau apa dalamnya..
sbb dia minta aku belikan...@sederhana
so by today..@nariminta ayah poskan...
to sumone..tunggu ye..nnti sampai ke rumah kamu..@sengihnampakgigi
ouchhh..beli benda mengarut agi..
tambah collection adik actually!!
aku minat n adik pun minat..so we share togather ok!!
since murah..ku gapai sahaja!! hahhahahha
gilos arr kalau ayah tau!!@gigit


after dis if ada benda mengarut yg aku beli..jgn la nak kutuk2x lak.. ramai lagi kat luar nun yg suka benda2x camni!! so cute ok!!! @takboledulu aku pun xsuka sgt..then bila lama2x tgk..dah makin suka!!@ketuk so better jgn kutuk nnti korunk pun akan terjebak dgn benda2x cute ni!!
mood::pompom:

3 comments:

  1. uishhh...siap ada kotak.. erm..wrap x? klau antar parcel must wrap dgn brown paper..

    ReplyDelete
  2. @hanif:i wrap guna pembalut hadiah..malas nak cari brown paper

    @reena:hehhe utk sapa ye??? lalalla

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*