11 September 2008

Setahun dah!!!

:pompom:whoop...alhamdulillah...genap 1thn ber'blogging' guna blogspot ne!!
before diz about 5 or 6 years aku ber'blogging' guna blogdrive!!
tp kenangan blogdrive aku dah delete dah!!
sayang kan!! rase nyesal lak aku delete..:peluh:
:computer1:kat blogdrive tu mcm2x gak aku tulis!!
pahit manis perjalanan hidup kat PUO..
n kenangan awal aku keje(aku penah keje as technician tau!!)
kenangan bersama arwah atuk..(ayah's side)
n kenangan mula-mula bersama Muhammad Hanif
n oso kenangan tahun pertama n kedua kat UTeM..
smuanya dlm blogdrive..@nangihuwawawa xmo igt arr!!

so :birthday: yg pertama muniiera.blogspot.com!!!



aku masih belum kemampuan utk beli domain baru..
agipun hit aku xtinggi mana..so xperlu la!! hehhehe..
org lain yg hit agi tinggi dari aku pun masih pakai blogspot..
so wat per nak bazir2x duit beli domain kan..@sengihnampakgigihehhehe..
duit yg ada aku nak gunakan ke arah lain dulu..
nnti dah dpt benda tu aku show off k!!
xsabarnya nak beli benda tu!! lama ku pingin!!!!:lastik:


cuba teka aku nak beli apa???
(org2x terdekat xperlu jwb ye!! hehhehe especially Muhammad Hanif!!)
mood::pompom: