12 September 2008

NO WINNER!!

haih...@sedihsedih arr dgn contest cuba teka aku tu..
korunk phm soklan ke x??
soklan suh cari x&y!!!@tensyen
@marahaku & juri xminta pun korunk carik ERROR!!
aku ada mention ke suh carik ERROR!!
xde kan!! n mmg sedih lak..korunk guna jln pintas!!
buat program utk dptkan jawapan!!
mana aci wei!!!! @fikirguna pemberian yg ada!!
@gigilaku memula dpt soklan ni dari juri, aku kira sendiri tau!!
no program at all!! mmg arr ni soklan basic programming..
tp buat arr guna kertas..sbb tu xde data type utk y dan x!!
yes,i didn't mention utk jgn buat program!!
tp korunk kan dah bijak pandai!!
dah nampak soklan camtu..dgn takde data type bagai!!
mestila kena buat pakai kertas!!!..
again sila guna pemberian yg di beri utk berfikir ye!!!

pandai sgt komen ckp ada compilation error arr apa arr!!
yg ada lak..berapi gila bagi komen bagai kan..
skali konsep salah tp jawapan betul!!@sederhana


@waswasantara komen2x diorang yg aku& juri rase plg ntah apa2x kan


this coding don't have declaration for x n y. So it is syntax error!! To solve it just add "int y, x;" on top of it or just add int in front of y.

@siulerk..org ni memula bagi jwpn dah salah..
pastu lak bagi jwpn baru betul lak tu..
nampak sgt beb ko cari jawapan buat program kan!!!
hahhaha kantoi..

ada lak tu..boleh lak kata looping y 3 kali..pastu tetiba dpt y=6!!
erkk..tadi kata looping y 3 kali..camno lak dpt y=6!!
musykil2x..@fikir

so kesimpulannya..yg betul logic hanya seorang!!
tp memandangkan dia bukan no 7!!
so no winner la!!..
tp aku kan baik ati..di sebabkan dia bagi logic betul ..
aku bagi saguhati je la!!!walaupun bukan no 7!!

:cry4:sedih arr ngan korunk!!
:offtopic:xmo arr wat cuba teka agi!!:bebel:


posting kali ini di tulis atas arahan juri terlantik!!
siapa juri tu hanya aku yg tau!!
smua soklan yg di beri adalah daripada juri tersebut
beliau yg check all the answers and logics..

n atas arahan beliau NO WINNER!!:respect:
segala bantahan tidak akan di layan...

SEKIAN TERIMA KASIH!!!!


mood::dizzy:

2 comments:

  1. uish...
    jangan cdey2 okeyh..
    t wat ag contest..
    wat soklan sng2 sket...
    mesti rmi bley jawab pnyer...
    hohohohoh
    (:

    ReplyDelete
  2. alemak...sib baiklah tak reti jawab tapi still dpt hadiah gak.. *ahaks*

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*