21 September 2008

1st shot!!

hiks ni 1st shot using the newbie...
tgn masih ketar lagi wei ngamik pic ni!!!@sederhana
@sedihmasih belum dpt bajet the best angle n so on..:thumbsdown:
xpe slow2x la kan..bukannya org boleh terus pandai..hehhe
aku xde edit guna photoshop tau..tu fresh from newbie..
edit guna photoscape utk frame la..@senyumkenyit
hehhehe..nnti ada masa terluang skit aku edit guna photoshop k!!:thumbsup:


lupa lak nask kasi credit kat si Razif n Lin yg sudi temankan aku carik cinta hati aku ni..Anyway,thank u guys!!!! Jasa korunk xkan lupa...ceeeeeeewahhhhhhhh..
original yg xde edit di mana-mana nnti aku upload kat Flickr ok..:rockon!:

mood::mCamera:

4 comments:

  1. ni bunga idop or bunga plastik? erm..besa la bru je lg newbie ni.. nnt dah besa leh la dpt better snap n view..

    ReplyDelete
  2. kalau pakai lens makro,mesti gambar bunga tu lagi beracun kan...

    ReplyDelete
  3. wah! main2 macro! ni kena belajar bounce lighting ni baru lawo! huhu

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*