08 September 2008

Ragam Manusia

sebelum citer kasik aku gelak guling2x hahahhaha@guling@guling@guling
ok2x..citer cenggini..
selalu aku tgk je kat TV laki ngorat pompuan "hi,cik adik boleh berkenalan"
hah! ayat lebih kurang camtu la kan..
tp tadi aku tgk live!!! hahhaa..@sederhana
gila xsemenggah org tu ngorat si pompuan..
aku yg berdiri belakang diorang mmg dah rase nak tersembur gelak kat situ!!
tahan gelak je aku dlm bas!!
yg paling lawak tu si laki ni ckp "cute la rambut awak??"
rambut budak tu..curly blond+black ala-ala negro!!so cute ker??)
wakakakkaka...rambut pun blh jadi modal ngorat ker??@soal
tp sian laki tu minta no phone xdpt..hehehe..
bagus arr pompuan tu xbagi..sbb aku tgk laki tu pun xlalu..hahhaha
n yg aku goli sesgt boleh plak dia unbutton baju dia!!
dia pakai kemeja..so dia unbutton about 3 button from top..
konon2x nak tayang dada arrr..hikss..:unhappy:
xsenonoh tol bulan pose pun nak tayang body
kalau muka semenggah xpe gak..ini...(no comment!!)@gatai


aku try gak nak snap..tp takot gak terkantoi..
so dok diam2x..n ngopeng yo la!!


@jelirhurmm tau ker apa itu ngopeng???

mood::smoke: