08 September 2008

Ragam Manusia

sebelum citer kasik aku gelak guling2x hahahhaha@guling@guling@guling
ok2x..citer cenggini..
selalu aku tgk je kat TV laki ngorat pompuan "hi,cik adik boleh berkenalan"
hah! ayat lebih kurang camtu la kan..
tp tadi aku tgk live!!! hahhaa..@sederhana
gila xsemenggah org tu ngorat si pompuan..
aku yg berdiri belakang diorang mmg dah rase nak tersembur gelak kat situ!!
tahan gelak je aku dlm bas!!
yg paling lawak tu si laki ni ckp "cute la rambut awak??"
rambut budak tu..curly blond+black ala-ala negro!!so cute ker??)
wakakakkaka...rambut pun blh jadi modal ngorat ker??@soal
tp sian laki tu minta no phone xdpt..hehehe..
bagus arr pompuan tu xbagi..sbb aku tgk laki tu pun xlalu..hahhaha
n yg aku goli sesgt boleh plak dia unbutton baju dia!!
dia pakai kemeja..so dia unbutton about 3 button from top..
konon2x nak tayang dada arrr..hikss..:unhappy:
xsenonoh tol bulan pose pun nak tayang body
kalau muka semenggah xpe gak..ini...(no comment!!)@gatai


aku try gak nak snap..tp takot gak terkantoi..
so dok diam2x..n ngopeng yo la!!


@jelirhurmm tau ker apa itu ngopeng???

mood::smoke:

8 comments:

  1. hahahhahaha kalau farihaha de dah sure sure bantai gelak tak ingat!

    ReplyDelete
  2. ngopeng tu melopong ke? huhuhu.. erm..ada gk org yg buat adegan cinta dlm sesak2 bas di bulan ramadhan ni ek?? huhu..

    ReplyDelete
  3. at least die mencuba wlpn crnya agk kelakau kn?

    ReplyDelete
  4. alahai...muka tak malu, pipi tersorong2 gitu.. ish..ish...siannye..

    ReplyDelete
  5. @software:kalau u ada kat sana mesti u bantai gelak arr

    @lilred:hehe..nak bantai gelak gak time tu..tp keadaan bas n badan ..terpaksa cover2x

    @hanif: hehhe ngopeng tu curik2x dgr..tu dlm bahasa nogori..

    @aeropama:mencuba xkena tpt arr...

    @reena:sgt xmalu..n kalau tgk muka lagi xlalu..hahha..oops terlebih sudah!!

    ReplyDelete
  6. ewahhh..
    skrg, cube ckp,
    sape yg cuci mate skrg hor???

    ReplyDelete
  7. hahaha~ lawak laa..aku gelak gegile bile bace post nih. ;D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*