14 February 2009

PGL The Musical

wooohooo akhirnya mlm tadi tertunai lah impian aku utk menonton PGL!!
1st time beb in my life nonton teater!!
and its a GREATTTTTTTTTTT SHOW!!!
really enjoy it!!!
tersgt2x berbaloi(walaupun aku pegi atas ticket FREE!!)
meaning berbaloi bagi aku ialah aku tahan lapar beb!!!!
apa-apa pun mmg show yg sgttttttttttttt super duper BEST!!!!

Photobucket
tiket free yg di berikan oleh Dr.Shahrul friend of auntie..
dapat ni pun sbb ada kawan auntie yg xdpt pegi..


rugi wei korang yg xg tgk!!!
org kata ni PGL last Datin Tiara jadi Puteri Gunung Ledang kan!!??

siot je la smalam aku xbawak kamera..
aku tangkap gambar guna hp aje yg dah kokak tu..
kokak2x pun selama ni hp ni la yg byk berjasa..hehehhe

Photobucket
kata pun tiket free bersyukur je lah walaupun tgk kat bahagian atas
yg penting ENJOY the show!!


next time kalau ada teater2x yg best kat Malaysia ni..
harus aku g nonton!!!
teater vs filem??

2x aku suka..tp kalau teater ni sbb nampak real life kan..
so lagi best arr..tambah plak kalau prop2x yg digunakan adalah cantek!!!
sound effect juga bagus..
dan magical2x yg ada dlm theater tu sendiri akan buat lagi BEST!!

xcaya?? g tgk PGL!!!! hahhaa itu pun kalau ada ticket lagi??:ascii1:


aku masih lagi dlm mood teruja lepas nonton PGL!!:ascii:

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile