02 February 2009

Bookmark

Photobucket

hehehe aku dapat lagi hasil kraftangan Hanif...
xde lah hasil kraftangan sgt..
ni bookmark arrrr...:ascii1:
byk woo bookmark yg dia bagi ada dlm 15 keping..
xpe yg penting aku suka!!
walaupun ku kurang suka ninja turle ngan sonic X.
haih layan kan aje..org dah bagi bersyukur yeeee Munirah!!!
hahah yg penting collection bookmark aku bertambah..
ini pun Hanif kata dia amik dari website..
website apa?? dia xbg tau aku lagi..
nnti dah tau aku update yeee...:ascii1:



UPDATED : kalau mahu bookmark yg mcm aku nya ni..sila ke www.4kids.tv
mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. nak satu nak satu! ekekekeke
    rajin si hanif nih ye

    ReplyDelete
  2. ni website nye.. www.4kids.tv
    actually smua ni sama je mcm cubeecraft.. ada gk activitt cut n fold..

    p/s : once again, credit to ilyas with the help n assist he gave.. ilyas ni la yg ajin men lipat2 ni.. i just tumpang skaki je..

    ReplyDelete
  3. vagvag: hehehe..nnti saya suh hanif buatkan utk kak vagg ye..khas utk wedding present gitu...

    Idayu:bykkan...hikss..mau satu??

    Hanif:thanks dear

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*