02 February 2009

1 Utama

whoo..yesterday happy dapat hang out kat 1Utama..
did i shopping??
hellooooooooo...mesti laaaaaaaa!!
ari tu xdpt shopping kan!!
so dis time must shopping!!
xbyk pun sikit jadi laaa..........hiksss

Photobucket

  1. sampai je kat 1Utama ..destination pertama renew our JJ card..
  2. then find shoes..ponek berjalan last2x g voir je...alhamdulillah..xcari yg tinggi..cari yg sedang2x tinggi..ponek lah kaki ku memakai wedges yg tinggi pegi keje..asik terpeleot je..hiksss
  3. find new stock...walaupun stock lama ada agi yg belum abis baca.. nafsu membeli buku tu terlampau menebal la beb..xleh nak hindar diri ku ini utk rembat set Cecelia Ahern ni!! woohoooo
  4. makan ni ajo..donut ni..6pcs..aku hanya makan 1&half pcs je..yg lain Hanif habiskan..n oso take away 1pcs..hahhaha.. aku suka makan donut ni..tatapi aku xmampu nak makan byk2x at the same time..aku rase muakkkk yg amat..n rase nak muntah kalau sumbat byk2x kang..aku bukannya pencinta manisan..aku ala-ala jeee..

xbyk la yg aku shopping..sikit je kan..
sbb tujuan utama nak g sini sbb nak tgk wayang la..
dah lama xbuat keje giler tgk two back to back movies..muahahhaa

dulu masa kat puo ada arr buat sekali..
kat melaka pun sekali..hahaha..

best woo tgk two back to back movies nie..
sampai ada org tu terlelap la bila tgk last movie!!!:ascii1:


*next entry about the two back to back movies

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile