02 February 2009

The movies

Photobucket
1st movie kami nonton ini inkheart.
oh aku suka fantasi kanak2x..walaupun xdelah fantasi sgt..hehe
cerita yg ok di tonton bersama family..
paling suka part Dustfinger main api..hebatnyaaa..hahaha
overall citernya bagi aku best la..sbb aku xbosan!!
kalau aku xbosan maknanya BEST!!! hikss

Photobucket

2nd movie pula citer UnderWorld 3
yg ni part awal2x aku blur2x sikit..
dah lah blur ada org tu kan boleh lelap kan..
bengang je aku..aku dah lah blur..
aku mengharapkan dia dok bagi lah hint2x pasal story ni kan..
sbb aku igt2x lupa psal yg Underworld 2..
rase cam penah tgk..tp xberapa igt..
dah nak last2x baru lah aku igt sikit2x la yg pasal Underworld 2
haihhh kena donlod balik ni..bagi paham kan sikit jalan citer..
sbb Underworld 3 ni adalah flashback..
Hanif kata sambungannya Underworld 2..haihhh aku xigt sgt lah wei!!!
xpe2x akan ku ikhtiar untuk donlod!!!!
overall citer ni xbosan juga!!
tppppppppppp..citer ini agak mengganas!!!
part Lycan nak melarikan diri secara beramai2x tu..
wuuhhaaaaaaaaiii takut aku tgk!! nasib ada shawl..
tgk sipi2x je lah kat shawl....hahahaha:ascii1:

*sumber gambar adalah dr Mr.Google

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

3 comments:

  1. uiks.. jgn la salahkn b if tlelap.. i'm quite tired.. hehehe.. tp lpas tu dah xtlelap dah.. =P

    ReplyDelete
  2. dua2 cite ni bestttt.. tp aku lagi suka underworld,syookk!!

    ReplyDelete
  3. best ek..memang tak sabau nak gik carik cd dia...tapi yg rompak punya cetak..he he he :D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*