14 February 2009

Kerja

harap maklum hari ni gua BEKERJA!!!
muahahha sila gelak utk saya!!!:ascii1:




haihh apa nak buat..task melambak..
tu yg agak sibuk skang ni!!
balik keje je aku dah melepek..:ascii1:
nak update blog?? haih kepenatan la beb..
nak terjah blog korang pun tgk mana yg sempat..
tu pun curik2x tgk kat office di kala otak tgh buntu!!!

next week insyaALLAH lah aku akan update blog seperti biasa..
jika tidak update tu maknanya aku melepek di waktu mlm!!!


Happy Weekend yee..

ni xtau lah kene keje sampai pukul bapa lak ni???
mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*