30 June 2008

Wanted!!!

@soalkorunk dah tgk citer Wanted??
smalam baru tgk with my besties(Syira) and darling(Hanif)..
the beginning of the story aku tak tau sgt..
sbb kitorang lambat masuk..beratur panjang nak beli popcorn kan..
popcorn belum separuh citer dah abis di belasah oleh kami bertiga!!!
tgk movie dlm tgh ari..dgn xmakan lagi..perut menggelodak lapar..
mmg selamat lah popcorn tu..v7
so sesapa yg belum tgk citer tu..n yg suka kan yg ala-ala tembak menembak..
pendek citer more to action and ganas kan..
@kenyitkorunk yg suke ganas should watch diz movie!!

peluru boleh membelok beb dlm citer ni!!@ketuk
@tumbukbelasah org sampai nak mati pun..org tak mati lagi..
siap ada bilik pemulihan la..konon after berendam segala luka akan pulih..
gile mcm penipu citer ni..tp ok la!! sbb ada Angelina Jolie yg HOT!!!
ngeeee...so guys..go catch out to watch diz movie ok!!
Selamat Menonton!!!v7

mood::reading:

29 June 2008

Alang

yesterday alang dah slamat daftar kat UiTM Malacca..
dah besar dah adik gue!!
dulu cinonet je ngan chubbynya!!
further her study in Diploma Scn Kuantitatif..
I'm proud of u Alang!!!
aku x g pn ikot p registration dia..
Adik Masturah yg ikot..
so i asked her to snap a few picture kat sana..
ada byk..tp ni je la yg aku tepek!!!

alang,umi and ayah
alang's name
alang and adik!!

mood::cry:

27 June 2008

Umi's Reunion

smalam gue balik banting..tido satu malam je kat umah maksu..
xlama pun sbb ada hal..hehe..@sederhana
kebetulan umi punya x-officemate ada buat reunion..
n im oso invited...umi said my kindy teacher yg suh bring along me ok!!
actually yg nak jumpa all the staff ni late wife manager umi..
sgt baik ok dia..sgt xsombong!!! sgt peramah!!@gatai
x macam sesetengah wife yg kononnya suami berpangkat tinggi!!
tapi sombong yg amat!! but she is sooo wonderful woman!!!
she's just came back from Toronto Canada..
Umi ckp dia ah migrate kat sana..still working babe!!!
balik Malaysia sbb cuti..n will be back to Toronto on 8th July 2008..
very success la dia!!! admire betul aku ngan dia!!@rindu ngeeee...

she's the one i'm talking about!! look very simple.. but very successfull!!

Umi dulu bekas staff Conzinc Rio Tinto Sdn Bhd(erk is it right umi??)
then tukar name to Perangsang bla..bla..bla..(hehe again I dont know!!)
dulu ni international company..@garubut now xtau lah wut happen..
umi penah citer..but i forgot la!!!@sakit
bila masing2x lama x berjumpa..pung..pang..pung..pang..
everyone talk very loud ok!! umi ckp diorang mmg mcm ni!!
since dari keje sampai sekarang...their used talked to each other very loud!!
umi said trademark 'org lombong'


eventhough xramai tp still meriah!!

i can see umi very enjoy meeting her old friends..v7
n aku pun happy ..sbb jumpa my kindie teacher!!!

she is my kindie teacher..masa kat kindie if not using english kena babab!!
mood::wink:

26 June 2008

Heroes

@sengihnampakgigisumone yg di maksud kan is my Maksu la..
huhuh..mmg dah lama janji wif my maksu nak jumpa..
jumpa+tido umah dia..lama seh aku tak p umah maksu..
(ni pun sbb nak ngamek coklat..hahahhaha)
since redha belum di mengandung kan..ada lah dekat 2 thn..
aku ngan maksu quite rapat ok..
b4 maksu kahwin manyak gak arr barang2x yg di belikan utk aku..
(ngan smua adik2x umi i rapat tau!! rapat ada makna!!@siul lalala)

hehe malas nak story panjang..@sederhana
tepek picture 3 hero maksu ye!!!
tp pic maksu gue xsempat nak snap..
v7gigi tengah menegang arr beb..xde mood nak amik byk2x..

ini udin konon rajin...hahahaha


ni danial..suka gler ngan mr.bean


pengarang jantung..redha si manja...
mood::dizzy:

Incredible Hulk



@tepuktanganBig clap for me!!
Saya meononton wayang alone ok!!! @nariYes i did it!!
ngeeee..after the appointment terus berdesup ke JJ Bukit Tinggi..
SHOPPING!!! @takboleno..no..no..
actually xtau nak buat apa dah..
so dari buang masa nak ber'shopping' abis duit..
baik tgk wayang kan..
@garuso main belasah tgk Incredible Hulk..
Huhu org lain dah berkurun tgk..Aku ni terhegeh2x baru nak nengok!!!

eh after tgk movies..aku rembat a pair of shoes!! hahahhav7


mood::sleepy:

visit dentist

yesterday i got appointment wif my dentist..
early morning woke up..ishkk sgt kemalasan ok..
my dentist kat klang dats y kena bgn awal..
appointment lak awal pagi pukul 9am..

as ussual setiap kali jumpa need to change the rubber la..
huhuh diz time my rubber warna merah beb..menyala lagi tu..
ahaha so bila bercakap bersinar kemerahan la..
hahaha bukan bersinar merah coz of cili yg tersekat ok..




yeahhh sila lihat tools yg di gunakan utk treatment..
gunting, playar smua lengkap ok..huhuh

so my next appointment would be on 20th august..


p/s: picture ihsan mr google..
mood::cry:

24 June 2008

Full House

citer Full House ni dah lama kan..
Dengar tajuk igtkan citer Full House Mary Kate& Ashley tu
rupanya Full House Korea..ngeeeee...
aku tgk citer ni masa first year kat UTeM(2004)..
masa ni mmg femes giler la..
n di sebabkan citer ni lah hdd cpu aku rosak!! hahaha..
nak sumpah seranah pun xguna..dah suka kan tgk citer ni..
aku tgk nonstop ok!! tu yg hdd boleh rosak!! lalallaa
so tadi melayan lah sat citer ni ngan Alang..
Alang bukan minat pun tgk citer korea ni..
Adik Masturah yg hantu citer Korea ni...
(erkk..aku pun xminat...tp ntah citer ni best di layan...)

aku paksa Alang gak tgk ngan aku...hahaha..
dah syok2x tgk episode 1 & 2..bila nak masok episode 3 je..
erkkk..y xdo sore ni!! @ketukala minciknyaaaaaaaa....
citer ni copy dari Uyaya..ari tu copy tak nge'cek' dulu..
aishh...di sebabkan nak tgk sgt..layan je lah..@gataixde sore pun xkesah lah!!
tergelak2x aku ngan Alang bila part si Han Ji Eun nyanyi lagu 3 Bears tu

tomei Han Ji Eun tutup mata..

ni benti nengok sat..sbb si Alang 'dating' ngan ayah!!
jeles tol..sejak akhir2x ni Alang asik ngedet je ngan ayah..@rajuk

mood::bye:

23 June 2008

Dating!!

ini my cinta umiv7
mano lak tu nak nyinggah 2 beranak ni..

taraa...kodai apo ni..sapo tau??v7beria bonar mak sei nie..hehhe
main place ini la dia..
alang yg akan going to Malacca diz saturdayv7sei si tuan tanah!!v7alang sei and sei..

aktiviti dia di atas..adalah aktiviti yg agak wajib jika balik banting!!
'dating' bersama terchenta!! hehehhhehe
mood::laugh: