15 November 2011

"Parti Bujang" buat Bride-to-be

Assalamualaikum and Hi Guys;

it is so called "Bachelor Party" , xde lah party sangat pun. since its ad hoc punya plan so agak kelam kabut but its fun!!! and this "party" dedicated for our friends and like my adik to me, Putri Nor Ashiqin. Sorry x banyak gambar sebab xbertudung .. dosa tayang rambut.. uishhhh.. :p

So ni je la gambar yang kami ada. :D

 kami dinner KFC je.. dah kata planning mengejut so semua mengejut la. hehehe
 Putri yang di rai. Jumaat ni insyaALLAH sah milik si teruna kesayangan beliau.
 Breakfast maggie makan dalam cup. Cool
 Saranghe.I tak tau buat gaya apa ntah. Nad bunga kembang.. hehehe Oh others dah balik dulu sbb nadia aka amoi aka shasha nak hantar adik dia ke pudu
Ain,Putri and Nad.

Kami stay di Country Height Resort Kajang. Just one night. Makan malam  sampai kenyang kemudian main Saidina Upin Ipin yang sangattttttttttttttt comel.. (korang wajib carik dan main sbb ianya comel dan kelakar!!) kemudian konon nak layan movie. xde makna semua terbongkang tidor. hehehhe.. Penat,enjoy and sunggguh fun!!


Anyway congratulation putri. Selamat tempuh ke alam yang lebihhhhhhhhhhhh bahgia. heheh..Jaga kebahgiaan rumah tangga dengan tenang dan tolak ansur (cehhh pandai ek I bagi nasihat hahahha)



 love;
♥Munirah Abd♥