03 November 2011

Day 3 : Your idea of the perfect first date.

Assalamualaikum and Hi Guys;

Dah masuk 3 days of challenge. dan topik hari ini ialah YOUR IDEA OF THE PERFECT FIRST DATE.
even though my first date lamaaaaaaaaaaaa abis dah.. xpe la share the idea la kan.. hehhehe..

Ok for the perfect first date yang very simple.. xperlu nak fikir yang complicated k. just hang out dinner dekat restaurant then tonton movie. Simple and sweet!!

Eh betul sbb my first date pun mcm tu. hahahha (student kannn gatai kann dulu.. ha hamik tu la my first date tapi sungguh memory sbb I angkut satu rumah pergi first date I ..hahahha)

ok for restaurant. jika anda ialah seorang student yakni takde pendapatan tetap. pegi je fast food.. ok what?? senonoh skit kan.. environment pun ok?

if kamu seorang yang dah berkerjaya bawak la pegi restaurant yang lagi better than fast food kira cam 3,4 or 5 star restaurant :D

for movie pulak pilih la movie yg ada romantic mood. xkan la first date movie hang p tibai movie perang2x kan.. not good :p nnti pasangan akan bosan TRUST ME!!

ook ni my idea yang very simple and sweet perfect first date :D

if you ask me restaurant fast food apa yg I pegi masa first date xsilap KFC. kalau movie.. hurmmm ni mcm out skit.. hahahha kalau xsilap BAD BOYS kut.. hahahha 


love;
♥Munirah Abd♥