05 November 2011

Day 5 : What makes you different from everyone else?

Assalamualaikum and Hi Guys;

What makes you different from everyone else?

Soalan susah. soalan mencabar minda dan akal fikiran ku.

I dont think I'm different from everyone else.

I juga manusia tak pernah lari dari kesilapan. dan tak rasa pun berbeza dari org lain.

Different.Berbeza. Naaaaa.. Ini persepsi orang yang pernah I dgr ttg diri I yang "KONON" berbeza itu

Cakap kuat kuat mcm nak marah.
Hey come on benda ni I xnampak different pun sbb masa zaman Uni dulu lagiiiiiiiiiiii ramai org ckp terpekik terlolong dari I (my officemate kata I ckp mcm nak marah???) So kalau itu different from everyone else. WRONG!! Tettttttttt.. Meh kenal with my close friend yang jenis ckp macam petirrrrrrrrrrr baik punya tapi kami ckp kuat mcm nak marah hati kamiiiiiiiiiiii baikkkkkkkkkkkk :D

Suka barang comel walaupun dah besar panjang.
Awak nampak saya je kan..Cuba g google brapa ramai lagi mak mak yang dah beranak pinak yang suka barang comel comel ni.. Jangan tgk I sahaja. Bukak mata luaskan pandangan tu sbb ramaiiiiiiii je org luar sana yang lagiiiiiiiiiiii byk collection barang2x comel dari I. (ok ini pun officemate ckp I xmatang sbb suka barang comel. habis org yang dah beranak pinak tu xmatang la sbb suka barang comel. huh)


Naaa.. so far I selalu dgr yang dua ni je la ada je lagiiiiii org dok kata I berbeza dari org lain. tapi listkan 2 ni je la ye... yang rasa tak de mana pun differentnya. sama je ngan semua org. ok PEACE

 love;
 ♥Munirah Abd♥