08 December 2010

Saya sayang kawan-kawan saya

Salam;

Mereka adalah sahabat terbaik saya setakat ini. Teman gelak, teman nangis,teman mengadu damba,teman nasih menasihati, teman merepek meraban, teman gosip xhengat dunia. Oh mereka adalah all in one.







kami semua lahir bulan tikus.Jadinya ini telinga tikus kami.
(wei korang punya elok lagi x?)
Syira,Upik,Isma,Farhana si kawan baru dan saya



Mereka adalah rakan semasa sekolah menengah. Eh cop cuma satu orang tu aku ngan syira baru kenal masa g kenduri aan ari tu. tapi budak baru yang di kenali adalah sgt syiok. Sbb beliau juga happening habis!! I like you la kawan baru. heheh :D

Hope dapat gembira2x lagi macam ni lagi. Cuma masa tu ntah la xtau bila tapi harap sgt dapat gembira lagi ngan korang.

Rindu korang la wei

Gambar taken semasa pergi melawat kawasan berlampu yang terkenal di Shah Alam. Thanks Upik,Syira dan Nana sbb korbankan waktu malam utk berehat dan keluar beriadah bersama aku ngan Isma.Walaupun esoknya korang kerja. terbaikla korang Appreciates sgt2x tau.




Bulan Bintang