20 December 2010

WE SAY WELL

Salam;




Mari subscribe mereka. Sebab mereka cool.
Looking forward untuk vid seterusnya.

mereka bergabung mcm nak buat mini channel sendiri. siap ada segmen2x bagai semua kan.
Paling tak sabar part terjah2x wardrobe. pasti syiokkk..
pastu katanya ada tutorial pakai hijab semua. waaahh.. masak2x.. woowww
mcm sesuai la channel diorang ni untuk kamu semua especially me!!!! hehee
waahh teruja gila ok!! hopefully project mereka ni lebih success dan bertambah success

oh mereka siapa?
mereka adalah Sue Anna Joe dan Maria
Sue Anna Joe ni adalah photographer yg cool and hot mama too :D
while Maria seorang blogger. well baru je kenal dgn blog dia.
and ada jumpa satu vid dia ajar org pakai hijab dengan style dia.
Maria ni mcm sgt kelakar dan sgt cool. whooopp :D

so guys apa tunggu lagi sila subscribe NOW!! yes NOW!!! WE SAY WELL

Bulan Bintang