14 December 2010

Kakak Dilla dah kawen :D

Salam;

Tahniah buat opismate yg berjaya melangsungkan perkahwinan pada 27/11/2010. Ampun lambat sungguh eh nak update pasal pengantin baru ni. Well... hey tapi update jugak kan.. hahahha :D Apa-apa pun thanks 'kakak' dilla sbb beri kepercayaan kepada kami POPSCAPE IMAGE untuk ambil gambar hari berbahgia kamu bersama cik abe Mazlan. Jadi isteri yang solehah ye. Enjoy the marriage life :D

ok guys enjoy the piccas.


well well well being me mmg suka amik gambar kasut. 
coz i love shoes so much. :D

 ok ini bukan saya amik. ini bos besar POPSCAPE IMAGE yang amik. :p




 huhuh ooopsie :p
 
family yang super meriah *LIKE*


marry poppins bersama husband. nak cari chimney eh?? 

saya dan pengantin!! eee sememeh kan muka aku. 
ngan jerawat tumbuh plak time tu. hilang ayu. demn u jerawat!!!!


 Bulan Bintang