30 December 2010

Tahniah Malaysia

Salam;

Menjadi topik berbualan masa hari ini. Malaysia menang AFF Suzuki Cup. Walllahh aku yg xberapa nak minat dengan bola pada masa kini begitu sangat sangat teruja tgk match malam tadi(walaupun tgk masa kedua). Masa match ahad lepas xtgk pun tgk pun masa minit2x kecederaan sbb dah 3-0 kan so mcm dah excited cam xpercaya semua pun ada. hahaha. 

N malam tadi Malaysia sekali lagi mengaum walaupun ngauman nya tak segah masa main kat Kl ahad lepas tapi tetap gah gak lah. Ngan keeper yg menjadi pemain yang mmg sgt sgt terbaik. rugi rugi aku xdpt tgk moment Khairul Fahmi save bola tu sbb tgh drive balik dari Ipoh ke KL. N dpt tgk match malam tadi pun separuh masa kedua. Haih rugi. Xpe dlm youtube ada kan. kang aku google heheh :p

Apa-apa pun Tahniah la Malaysia. mmg terbaik Harimau Malaya dapat menangkis serangan Garuda yang akhirnya menjadi lauk Harimau Malaya. Aggregate menang 4-2 smalam dah sah sah membuktikan Harimau Malaya ada 4 kaki dan Garuda mmg di ciptakan dengan hanya 2 kaki. hahaha (terbaik la sapa yg tweet pasal ni smalam. xigt sapa yg tweet xopismate kut)

Oh malam tadi serangan twitter dari tweeterers(betul ke eja??) Indonesia mmg ligat habis la. Isu TT pun nak kecoh. tau lah korang pengguna twitter paling ramai dlm dunia.Huh. pastu konon humble la sbb jadi kat topic CONGRATULATION MALAYSIA masuk dlm TT topic. hek eleh. kitorang xmintak la wei.. dah korang yg heboh nak tweet sapa suruh. So terima kasih ye :D apa apa pun peace la weii.. setakat main bola je pun. dah dah peace k peaceeeeeeeeeeeeeeeee

So lepas ni aku akan kembali meminati bola!! hahah bersemangat balik nak menyokong ni. dulu time kecik2x aku minat tgk bola2x ni bila dah besar cam eeeeeee dah malas sbb kalau sokong je kalah.hahahha lame.

pic taken from google. Thanks Google

Tahniah player Malaysia. U make us proud!! 

oh esok cuti. hurmm xde effect pun utk aku yang dah sememangnya cuti esok. T_T xpe la yang penting Malaysia Menang!! yeahhhhhhh

saya yang suka!!!
  Bulan Bintang

3 comments:

  1. Tahniah Malaysia!
    Bangga woo jadi rakyat Malaysia!

    Malaysia Boleh!


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. @Admiral Hafizjgn dah mng je sokong kang kalah hentam heheheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah Malaysia.Malaysia d best ar

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*