20 April 2010

Ipoh-Banting-Ipoh

Salam;

hujung minggu saya adalah sangat best.Ini adalah kerana saya pulang menemui keluarga tercinta.walaupun Angah xde tapi xpe tetap seronok. huh Angah adalah hampeh sebelum ni bukan main beria suruh adik beradik balik tapi bila kami semua dah balik dia pula g kursus Sebulan. gilaaaa sebulan.kek hotel bangi. habis arr Angah pasti besar selepas sebulan.dah la angah ckp makanan2x di sana sedap2x belaka. hamboiiiiii.diet ngah dietttttt :p

Hey hari tu masa pulang Banting aku kan cam takut2x.tapi bila dah masuk highway.Aku la org paling berani. ater excited balik.haha xberhenti kat mana2x RnR kecuali dah sampai kat Klang berhenti solat Maghrib je. Hebat? xde lah hebat pun sbb excited sgt nak balik tu yang sanggup tak berhenti.eh tak ngantok juga tau. Cuma dah sampai klang je rasa ngantuk sengal mata.

Tapi semalam bila pulang ke Ipoh bersama sepupu yang juga pelajar PUO ,aku berhenti 2 kali. 1st sbb nak lunch and solat Zuhur. 2nd lak sbb aku tetiba rasa ngantok. Ngegege.. So berenti cuci muka n mata serta beli jambu.ater berhenti dekat Tapah kan byk jual jambu jambu sedap :D

Kini sudah pulang Perak hati ada rasa kurang senang sbb ntah. homesick lagi la.. hahah haktuihh homesick konon kan padahal dah nak masuk 2 bulan duk Ipoh. ngegge.

Eh aktiviti semasa di Banting ada a few.Later cerita heh itu pun kalau kerajinan. :p


ini merupakan salah satu aktiviti yang di lakukan semasa di banting. Full story sabor ye kawan2x



Masih keletihan ;

Munirah Abd