15 April 2010

Jenis lecturer yang di segani?

Salam

hari tu aku ada tanya pasal Lecturer Jenis apa yang para student minati. Especially yang tgh dok pulun blaja lagi ni kan. So ini antara apa yang dah di respond la. So agaknya korang pula apa yang korang mahu dari lecturer korang sebenarnya? Supaya korang boleh jadikan lecturer itu sebagai role model.. ecece xde lah bukan role model pun yang boleh korang respect dan kagum. Adakah korang mahu lecturer yang lebih GARANG,TEGAS,SEMPO,COOL and ETC. Sila nyatakan.



Di minta memberi pendapat yang jujur lagi ikhlas naaaaa

Sekian Terima Kasih

Munirah Abd

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*