02 April 2010

Rasa Syok dan Cinta

Salam;

halo halo halo..hehe.. makin lama dah rasa makin syok pula jadi tenaga pengajar ni. terasa diri begitu hebat bercakap di depan. dan terasa macam diri begitu di hargai bila student cakap PAHAMMMMMMMMM. tapi xtau la kan paham betul2x ke paham tipu2x. kalau betul2x alhamdulillah. kalau tipu ..hurmmm "buat buat paham je la yang nak jawab exam kamu bukan saya." hahaha

Yang pasti dah ada rasa cinta sikit dgn bidang baru ini. Tetapi bidang lama masih tetap di hati.Mana boleh lawan beb yang lama. Yang lama tetap terbaikkkkkkkkkkk dari ladang walau banyak pahit dari manis.eeeewahhhhh.. kononnn :p


Munirah Abd

4 comments:

  1. alhamdulillah.. smoga hari2 mndatang tiada lg rungutan.. ;-) mmg rsa sronok bila kta dpati students phm apa yg diajar.. lbey bmakna apabila kptusan exam students smuanya yg terbaik.. :grin:
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  2. mun... aku dah update sudah blog... hehehee

    ReplyDelete
  3. drop by to this post..
    hv fun n enjoy ur work!
    semoga istiqamah ye
    .-= oyenks´s last blog ..Tahniah!! Anda Sekarang Berada Di Penghujung Selatan Tanah Besar Asia. =-.

    ReplyDelete
  4. memula jer rasa takut nak dok depan tuh kan... tapi.. once kita dah confident... emmm... best gak...
    esok ada lecture gak... seb baik 2 jam jer... tapi ngajaer org keje.. hmmmm

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*