01 April 2010

Terasa bagai MEGAN FOX! Oh hot

Salam;

haha tajuk tak mengagak kan. hot tu weii.!! hahah. hurm semalam kan aku telah di paksa rela oleh officemate yang in-charge bahagian tayangan multimedia untuk konvo Politeknik Ungku Omar (PUO) minggu depan.pastu mereka telah menetapkan untuk setiap jabatan kena bagi satu persembahan multimedia berkenaan jabatan masing2x. Di pendek kan ceritanya Jabatan aku yakni Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (JTMK) telah bergabung dengan Jabatan Perkapalan. Makanya mereka memilih tema untuk bagi tau serba sedikit la latar belakang setiap jabatan. Tapi sebelum tu diorang nak tunjukkan bekas pelajar PUO yang telah berjaya la kononnya.

So dgn xsemena2x aku ni kan bekas pelajar PUO. pastu kononnya berjaya la kan. haihhh berjaya la kan.. as long as kamu jadi manusia bermakna kamu berjaya la. dan capai matlamat hidup maka kamu berjayala..heheh..

so far aku nak riak sikit. ye aku rasa aku dah capai sebahagian matlamat hidup aku. apa yang aku nak dalam hidup hampir kesemuanya dah tercapai.cuma nya yang satu matlamat ni masih xnampak lagi masih samar2x lagi. sbb ianya kan melibatkan 2 pihak.kalau satu pihak dah on satu pihak x on macam mana nak capai? ye dok?? hehhe.

ok stop itu. berbalik kisah aku menjadi seperti Megan Fox. sebenarnya bukan sahaja aku terasa bagaikan Megan Fox . Saat mula2x ada shoot berjalan aku rasa bagaikan Tyra Bank nak buat catwalk. Bila buat lakonan sikit dengan student terasa bagai Megan Fox mengajar anak muridnya. Serius Hot aku rasa. Kemudian di minta bagi ucapan pula aku terasa macam Perdana Menteri Wanita Pertama Malaysia bagi speech pada rakyat jelata. muahahha.. angan2x harus tinggi nokkk..kalau xtinggi semua xkan menjadi realiti. :D

mari lihat gambar di sekitar pengambaran aku seperti Megan Fox ini.. (haha nak gak Megan Fox!!)


"cepat shoot bang oi saya xsabar nii.." haha padahal dlm hati mencuak xabis


hahha sengalnya muka aku ni weii..


menyorok segala benda yang tidak patut di tayang untuk tontonan umum


krew Multimedia yang bertungkus lumus membuat kerja. Syabas Beytei


amacam hot macam Megan Fox kan? :p haip itu jari nak buat peace tapi xsempat nak buat kut. ngege. ha pk lain la tu.kecepuk gak kang korang ni kannnnnnnnn..

x sabar aku nak tgk output apakah yang berlaku? adakah akan wujud muka muka sengal aku. hahha nanti kalau elok aku tayang kat korang. xelok aku simpan dok diam2x. nanti tayang xde lagi produser nak amik aku berlakon.katanya Megan Fox Malaysia kannnnnn.. muahahha

oh sebelum terlupa terima kasih Fizah officemate yang bagi aku peluang tak terhingga ini..muahaha bajet terharu la..padahal....... siap ko fizah siap koo..hahah xde xde aku ok. tolong kawan2x apa salahnya. next time hang tolong aku plak naaaaaa :D

ps :

xpa naaa sekali sekala kasi diri ini perasan.bukan selalu pun meriak2x diri secara terang terangan. huhuh

pss :

hang pa semua abaikan bilik pensyarah itu. mmg kayak gini kalau bilik pensyarah poli. nak nak plak poli tertua kan.. dah 40 tahun wooo PUO ni di tubuhkan. baya mak ayah sapa wei? ada dok baya mak ayah korang??



yg perasan

Munirah Abd

5 comments:

  1. macam iklan susu budak kecik yang jadi rafidah aziz tu.
    muahahahaha
    .-= k.e.r.i.´s last blog ..ajak qiamullail kut... =-.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. awk control ayu ek? nnt dah publish tu jgn lupa bg sy tgk k.. xnk org lain tgk pn xpe, sy tgk sorang je la.. hahahaha..
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  3. @hanif, tahukah anda betapa ketaqnya saya masa buat shoot niiiiiii xde masa nak control hati dah dup dap kencang.

    ReplyDelete
  4. hoih... ko kan ikhlas jer tolong aku ni??? keh keh... aku siap ucap selamat kt "pelakon" glamer ni wat... kt fb kt blog... kan aku nk blanja ko makan free weekend ni... keh keh keh
    .-= penahatiku83´s last blog ..Video Korporat Jabatan =-.

    ReplyDelete
  5. [...] masa hari konvo utk jabatan aku ni jugak ada persembahan multimedia. ala korang igt x yang aku kena shoot hari tu. hah yg aku kena shoot tu ada terselit sekali arr.. pergh glamerrr… duk atas pentas glemer [...]

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*