16 April 2010

Ini anugerah terindah. Terima Kasih

Salam;

Kan udah ku kabokan ku dapat anugerah dari Penahatiku83 kan. Siapakah beliau? Beliau adalah kawan baru merangkap opismate yang best yang mempunyai minat yg hampir sama. ok suka beliau. Hehehe

Anugerah yang saya dapat tu mmg xboleh lawan la dgn anugerah ABP baru baru ni. mmg xde dapat kereta la pun kan. Just anugerah maya semata mata bukan ADAMAYA di TV3 tu. bukan no no. :D Anugerah yang saya dapat adalah seperti berikut :-


Double award ko. haaaaaa hamik. jangan main main. ko ada? hehe ada gak aku tau korang dapat lagi awal dari aku. ngege :D Tapi yang kurang kefahaman skang ni cantik kah? Top kah? Hit blog  aku setakat suam suam kuku je. ok musykil di situ. Xpe orang dah memberi kita menerima dgn hati yang terbuka :D "Eh kakak Fizah award je ker?Duit sagu hati takde?" hehhe :p

Actually kan ada rules. Tapi being me I love break the rules. :P (xpe kan kakak??) tapi ada satu rules tu kena buh 7 things about you. So I think if you wanna know more about me! yes me!! so pegi lah ke tab atas tu kan ada ABOUT ME. ha klik situ yaaa. Kat situ perkara perkara rapat yang berkaitan tentang hidup ku ada tercatit kat situ. So kesitu sajolah yee.


Ok done. settle hutang.


Btw hari ni balik banting yeahhhhhhhhhhhhh!! Akan memandu alone. ok bakal bukak radio kereta tahap kuat yang tidak akan merosakkan gegendang telinga yang pasti sbb kat sini pun yakni di ipoh dah puas dgr org memekak.Tsk Tsk Tsk T_T Ku berharap perjalanan petang nanti akan berjalan dgn smooth sahaja. ameen~ haihh tak sabar niii.  Nanti akan update kat twitter aku dah sampai mana dan mana ye. :D Kata pemain twitter tegar.blog tak berapa nak tegar. hahah.


Love;

Munirah Abd

4 comments:

  1. have a safe journey dear...
    .-= Lyn Yusoff´s last blog ..Hidangan Minum Petang =-.

    ReplyDelete
  2. congrats my dear.. u mmg top gitu.. d kalangan blogger terkenal pn knal u tau.. hehehhe.. nk bg cth ke? xyh kot nnt glam lbey plak.. (agknye org pn dah tau.. hehe)

    bout ur journey back to ur hometown, drive elok2 ptg ni k.. keep sms me oso not just twit.. hehehe.. if u r feeling tired or sleepy, take a stop at nearest R&R and then refresh urself a bit.. prepare some of ur fav drink nescafe to make u fresh.. hopefully cuaca cerah, but if it's raining, u need to be extra careful.. give ur full concentration on the road n cars all around u.. (use ur side/rear mirrors wisely)..

    have a enjoyable journey..
    lots of love..
    muahhhh.. :*
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  3. wah.. tahniah la... memang mantop.. imabiz pun nak award gaklah... kene tingkatkan usaha nie..
    .-= imabiz´s last blog ..Pembongkaran Penipuan Internet – Jangan Anda Jadi Mangsa =-.

    ReplyDelete
  4. selamat pulang yer. take care...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*