12 March 2009

Sate utk family

alhamdulillah hajat nak belanja family makan dah tercapai..
tp.......Angah lak takde..
xpe angah len kali lah aku belanja dia...hehhehe

kami hanya take away saja..
sbb opah kan ada kat rumah..
opah mana larat nak kuar2x jalan ni..

xpe makan kat rumah pun best wat..
boleh lepak2x..baring2x sambil makan ker?? hehehhe


Photobucket

Photobucket
tu dia Muhammad Za'im menikmati sate

insyaALLAH nnti ada rezki lagi belanja makan kat luar plak...??
tp kena tunggu opah di post ke rumah org lain la...hehehhe

p/s:betul ke aku eja sate?? ke satey??
mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

Hello 2018

Assalamualaikum and Hi Guys; This year my double H started going to school!! Tadika la of course.. haha.. So we decided to send them to Ta...