31 March 2009

From AmiraChaos

Photobucket

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
; live[Munirah]laugh[Abd]love... sbb pilih nama ni?? sbb blog ni utk aku citer kan kisah kehidupan aku...gelak tawa aku..dan juga pasal kasih sayang dan cinta..haaaaaa gitu... kalau boleh entry yg emo2x tu aku nak kurangkan la...hiksss..namo ada sedih2x..hehhe

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
; muniiera.blogspot.com munirah adalah nama aku...tp yg ubah ejaan tu sbb nampak mengades..hahahha..xde lah..sbb lain dari yg lain laaa...

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
; rojak..kalau boleh semua benda aku nak tulis dlm blog ni...tp di sebbkan masa yg agak limit..citer yg mana terlintas je lah..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
; aku pernah arr hapuskan blog kat blogdrive dulu..tp itu satu kesilapan..aku hapuskan pun bukan sbb ada org dengki ke apa..sbb aku gedik mengada nak delete konon2x nak mulakan hidup baru dlm blogspot..padahal kat blogdrive tu adalah jln citer kehidupan aku kat politeknik and awal kemasukkan ke universiti..gila ngada kan!! kalau x.rindu2x kat zaman poli boleh je review balik blog tu!!! sob..sob..sob..

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
; amira zafira, blog dia simple..pernah jumpa dia kat wedding kak ceera. tp tak bertegur pun sbb masa tu tak tau pun dia blogger...hehehe..oh dia juga mempunyai slr sony!!

6) Next 10 person to tag?
kepada semua bloggers yg di daftarkan di UTeM Bloggers..
budak2x UTeM skang dah ramai gilos ada blog..
dulu hanya aku,Ajib and Putri je..tu pun Putri dah tutup blog buat sementara..
kenapa?? sila tanya pada Putri..hehehhe

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile