24 March 2009

Ada Beza??

Photobucket
perhatikan pada gambar ini ada bezakan!!!??
siapa yg suka berexperimen dgn gambar akan nampak perbezaannya..
ceeewah mcm lah aku hebat sgt kan...hahahahha

yg penting aku berjaya sikit ok!!!

erk..riak skit je..bolehkan...??


p/s: beza gambar pada air bukan pada budak pakai baju pink itu ok!!!


Munirah Abd's Facebook profile

7 comments:

  1. bezanye adalah yg satu ada org n yg satu lg xde org.. hehehe.. itu yg skali pndang pn leh nmpak la.. tp yg pastinye apa yg nk dtnjukkan adalah gmbar air tu yg bbeza.. (i ada je kt sblah tu.. hehehe..)

    ReplyDelete
  2. bagus untuk uji ketajaman penglihatan..hehe

    ReplyDelete
  3. yup btl2....yg first lebih sharp..gegeee..pegi tak hot air ballons tu?

    ReplyDelete
  4. bezanye, saye try jawab
    pic 1 aparture besar - speed laju
    pic 2 aparture kecil- speed slow

    ReplyDelete
  5. baru je nak bagitahu yang pic #1 ada budak baju pink, yang #2 takde.
    haha.

    skill kak mun da improved nampaknya.
    bila nak menembak saya?
    haha!

    ReplyDelete
  6. Mun..
    marbelles....
    Shutter speed yang bagus ni

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*