08 March 2009

Present for Pa-e

siapa pae??
ehehhe..pae kawan aku lah masa sekolah dulu..
dia dah nak kahwin dah ari ni!!!

nnti aku g kenduri kahwin dia ngan Upik, Tipah n Liyana
(not sure liyana bwk hubby dia ke x??)

semangat gilos ak nak g kenduri pae ni!!!
ye arr time sekolah dulu ada lah agak kerapatan ngan dia ni..
skang dah kekurangan rapat sbb masing2x kebusyan..
xpelah rapat ke xrapat ke..yg penting kami tatap KAWAN!!!

so aku share le duit ngan Syira utk membeli hadiah..
Syira xdpt attend kenduri Pae ni sbb dia ke Penang..
besnya kamu Syira ke Penang... :ascii1:

Photobucket
antara gambar yg aku mms kepada Syira
masa membeli hadiah Syira tidak ada..
macam mana nak ada..Syira keje kat Nilai..aku keje di KL..
ni aku beli kat Kl daaaaaaa... so kami main mms je la.. hikss..
apa guna teknologi kalau xdipakai!!!

Photobucket
daaaaaaaa...ni lah bungkusan hadiah utk pae..
aku amik yg mana??
ada laaaaaaaaaaaa :ascii1:


nnti aku update citer pasal kenduri Pae k!!!

updated:selain share ngan Syira..last minute Upik pun nak share..heheh

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile