09 July 2010

Twilight : Eclipse

Salam;

Sudah nonton eclipse? saya sudahhhhhhhh yeahhhhh.. :D mari saya jadi spoiler yeahhh.. hahahha jahat n kejam. but who cares?? :p Actually nonton last nite with Zila (housemate) nasib baik dia sudi temanin. if not ha pepandai la ko tgk sesorang Munirah oiiii.. well dont mind actually tapi if ada teman lagi seronok bukan. :D

ok mari dengar spoiler saya. huhuh. bella adalah ngeng macam xleh nak berfikir. ada ke patut dia suh si jacob _____ dia?? haihh kesian edward. tapi nasib baik happy ending. hiks. oh jacob di dalam citer ini bertambah macho dan tough. manakala edward ........ ohhhhh edward edward kepucatannya bagi saya macam kekurangan kehenseman tetapi tidak mengapa masih lagi hensem sampai boleh buat kecairan pada diri ku ini. oh edward cullen. please turn me to vampire.. ahahahah.. eh xmo nak si stefan la turn aku jadi vampire. then aku turn Hanif jadi vampire gak. kemudian kami akan live happily ever after.. wahhhhhhhh berangan.. hahah :p

anyway guys.. sapa peminat twilight tu gi la nonton cepat. ok terus terang jln citer slow skit nak ke peringkat lawan2x tu. tp xpe la. kalau dah minat ada aku kesah lambat ke cepat. so kalau betul betul minat g g serang wayang berdekatan anda ye.

apa tunggu lagi tu g gerak sekarang!!! chiaaooowooo


sila perhatikan edward dan jacob yg macho itu. leleh kan tgk. whoooooaaaaa :p
lagi leleh tgk si jacob xpakai baju perghhhh badan kamu ganteng sungguh !!!
kelakar bila edward ckp kat bella "isnt he has a tshirt"
haha sbb si jacob dok asik xpakai baju je..lol.

love;
Munirah Cullen