14 July 2010

Nasi Lemak Ayam Kampung

Salam;
mari mari jalan jalan cari makan di Ipoh. so one nite(haha citer basi ko.. hahaha) kami se housemate telah keluar untuk pergi mencari makanan. dan juga telah mengajak beberapa org kawan untuk join bersama. ater cam xmeriah sgt g seskit. g reramai baru syiokkkk.. kami telah memilih untuk makan di restoran Nasi Lemak Ayam Kampung. pergghhhhhh mabeles


kedai ni terletak kat bandar ipoh. dekat n berdepan dengan ambank ipoh.tau tau?? tau kannn.. hiks


saya dan nadia. woooooo bulatnya anak siapakah ini. ish ish ish Munirahhhhhhhhhhhh diet sekarang!!!! ala sebenarnya tudung ni yg menampakkan kedomokkan muka ku.salah kan tudung ini.muahahahha


ini si zila.tukang punya hp yang di jadikan mangsa untuk mengambil gambar kami semua. haha ater phone baru harus kita 'rogol' itu kamera. hahah :P


farah dan sarah.oh mereka bukan housemate ku. housemate ku nadia dan zila :D


ini pula asilah dan bai. ok mereka sudah di taken. nak plak asilah tu sudah berkahwin. tp wut to do harus berkorban duk jauh jauhh ngan hubby dia. hubby dia jauh wooooooooo xsilap keje kat rusia kut?? hurmm xpasti tapi somewhere over the sea T_T


yeahh saat saat yg di tunggu. makannnnnnnnnnnnnnnn.. kedai nasi lemak order lah nasi lemak. nasi lemak ayam terbaikkk la.. haha sebenarnya lapa gila sumbat apa pun terbaikk.. tersedappp :D


oh gelas minuman adalah terbaik.. haha gelas je rasa?? rasa pun ok la. as long as boleh rasa. kira ok la kann..yg penting tu ada hiasan tu. cantik cantik.. nadia punya huduh sbb payung cinonet. hehhehehe. :D

well kat restoran ni kan dia mmg served ayam kampung. kalau tgk kat depan ada goreng goreng ayam kan. ayam goreng kampung menggunung koooooooooo i tell youuuu.. pastu kan..masuk masuk kedai kan ada akuarium tau.. pastu kann dlm akuarium kan ada apa tau. ada belutttttt bykkkkkkkkkkkkkkkkkk!! haihh xsanggup nak amik gambar sbb dah geli geli tengkuk. si zila lagi la siap kena takup handbag kat muka masa jalan nak masuk ngan keluar. hahahhaha.. tp geli la weiii.. ngegegegege

so sesapa dtg ipoh meh aku bawak makan kat restoran ni. meh meh dtg tgk belut bykkkkkkkk :p

love;
Munirah Abd

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*